Hogyan lehet újratenni az androidot?
Szerintem elég lesz egy factory reset is. Próbáld meg: [link]
Csak angol linket találtam ahol elég szépen leírja a dolgokat, youtube-on videót is kapsz eleget. EZ MINDEN ADATOT TÖRÖL A TELEFONRÓL EZRT A FONTOSABB DOLOKAT MENTSD LE, lényegében leformázza a tárhelyet.
A gyári adatok visszaállítása és a tárhely formázását meg is csináltam, de a lassúság mellett volt egy másik probléma is, mégpedig az, hogy az érintőképernyő sokszor csak harmadjára reagált és nekem a T-Mobile-ban azt mondták emiatt kell egy szoftverfrissítés, viszont erre nekem csak hétvégén lenne időm és mindig szükségem van a telóra szóval ezért lenne jó ha meg tudnám magam csinálni.
A fentebb említett hiba miatt egyébként kvázi idegösszeroppanást lehet kapni, mert egy mondat begépelése során is minden negyedik karakterre 2-3-szor kell ráböknöm.
Ha nem probléma, akkor vidd be a T-be. Ők majd tesznek rá frissítést.
Aztán ha utána is olyan, akkor kérd a cserét. PErsze ők a javítást fogják felajánlani, de te ragaszkodj a cseréhez. Nekem is így cserélték az egyik telefonom. Az is SW hibás volt és nem tudták javítani.
Persze itt lehet, hogy más gond van, de te csak annyit látsz, hogy a teló lassú.
Ha a gyári visszaállítás sem segít(ett), akkor valami más gáz van. Az ICS-en is megcsináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!