Ma megyek megnézni egy Nokia Lumia 610-et. Mik a telefon típushibái? Mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
Végigolvastam már több tesztet is a telefonról, de igazából senki sem tért ki arra, hogy mire érdemes odafigyelni. Mit nézzek meg? Használt telefonról van szó. Alapokat tudom; próbahívás, wifi, kamera, hang, esetleg gps..2013. okt. 18. 15:02
11/17 anonim válasza:
hú de drága ! :O , még media marktban is 40ezer, azta ez aztán tényleg felsőkategória lehet csak ennyiért xĐ
12/17 A kérdező kommentje:
telefonra 20ezernél többet nem költök. :) na akkor a sok lebeszélő "örüljön", ugyanis ma hozzájutottam a kis lumiához (610) és én teljesen meg vagyok vele elégedve. ;) ja és amúgy sem az volt a kérdés, hogy ajánljátok-e vagy sem! :D
2013. okt. 18. 21:51
14/17 anonim válasza:
Majd amikor zenét kell rámókolni, meg amikor a program nem fog települni, meg elindulni, mert kevés a hardver, majd rájössz!... :D
Én ezt tapasztalatból mondom, mert keresztanyámnak ilyen van!
15/17 anonim válasza:
+1 előző.
Nekem egyik ismerősömnek van ilyen, sokszor panaszkodik, hogy ez a program nem jó az a program nem jó, mert nem indul el, a játékok akadnak, zenét rárakni egy kalap sz#r + csengőhangot szintén... :D majd rájössz ;D
16/17 anonim válasza:
A sok lebeszélővel ellentétben,nekem ilyen telefonom van.Amit elmondtak róla,nincs skype,nem sok a ram,ez igaz de egész nap birja a netezést,csetet,soha nem fagy le,tetszik a formája,igaz én nem játszok rajta.Könyvet olvasok rajta,szóval nem értem ezt a nagy ellenszenvet ezzel a telefonnal szemben....
17/17 A kérdező kommentje:
Én sem értem mi ez a nagy leoltogatós duma... Skype helyett ott a viber! És tényleg jól bírja az akksija! Hétköznapi használtra, nem nagy igényekkel pont jó ez a telefon! Aki meg úgy váltogatja a telefonjait, mint az alsógatyáját, szerintem pont az olyanok fikázódnak most... Szerintem simán megállja a helyét a mai telefonok közt!!
2013. okt. 24. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!