Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Igazából nem nagyon értek...

Xvale kérdése:

Igazából nem nagyon értek hozzá és nem tudom, hogy melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

,mondjuk utána olvastam egyéb fórumokon,van pár kivetni valóm egy-két telefonnál.Szóval 200€ környékén nézegettem telefonokat,ilyenre van pénzem,amiket néztem:

-Nokia Lumia 820-mondjuk már a Nokia Lumia 900 csak 5€-vel drágább nála,és a Samsung Ativ S,ill. a Htc windows phone 8x is ezen az áron kapható,ezen csak a wp8 lenne fura,mert nem nagyon ismerem a wp-t,androiddal azért gyakrabban találkozom, és páran mondták,hogy sok alkalmazásért fizetni kell....ez igaz?

-Htc Desire 500-egyetlen dolog idegesít,hogy az android faljra a ramot,ebbe meg épp 768mb ramot raktak...nem lesz kevés?

-Sony Xperia L-ez jön még be a legjobban talán,igaz hogy csak egy tft kijelző,de legalább akkor nem annyira lasítja a telót..

-Lg Optimus L9

Szóval ezeket a készülékeket néztem,kérlek segítsetek a választásban....a válaszokat előre is köszönöm

2013. okt. 18. 14:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!