Mobilon hol kell megváltoztatni az üzenetrögzítőt?
A régi telefonomra felszedtem 10 évesen egy üzenetrögzítős szöveget és azóta új telefonom lett (Samsung Spica), ugyanazzal a SIM kártyával. Az üzenetrögzítős szöveg ugyanaz maradt, de én annyira szégyenlem, hiszen gyakorlatilag még pisisen készült :D
Szóval fontosnak találom, hogy megváltoztassam, de egyszerűen nem tudom, hogy hol kell. Segítenétek?
Értem.
22 országban van jelen Orange néven a szolgáltató.
Lehet hogy én tettem fel rosszul a kérdést, de melyik országról van szó (amelyikben nem vagy külöldi, én például canadai vagyok ha ez segít)?
Hú, ez durva, ilyen nyelvül nem értek. Ahol van angol support ott nem gond, de ez nem az én világom.
Az a legegyszerűbb ha felhívod a szolgáltató ingyenes ügyfélszolgálati számát, ahol készséggel állnak a rendelkezésedre. Annyit tudok segíteni, hogy a hangposta szolgáltatás a mobilodtól függetlenül üzemel a beállítások nem a mobiltól függenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!