Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 3G ''emergency call''?...

Iphone 3G ''emergency call''? SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés

Németországban használtan vettem egy Iphone 3G telefont, akitől vettem, felajánlotta, hogy helyszínen ki is próbálhatom, mutaott képeket, minden tökéletes volt rajta. (Megjegyzem, én is Németországban élek és német telefonszolgáltatónál vagyok (Lebara).) Meg is érkezett a telefon, csakhogy bekapcsolás után megjelent egy USB kábel képe, egy kis fehér nyíl, felette pedig az iTunes alkalmazás ikonja. Alul pedig ha elhúzom az ''emergency call'' feliratot, segélyhívást kezdeményezhetek csak. Mi a tehendő? Mit tudok ezzel csinálnI? Sürgősen szükség van a telefonra, így normális válaszokat kérek!

(Már az interneten is utánanéztem, de semmi használhatót nem találtam)

2013. okt. 17. 20:05
 1/1 anonim ***** válasza:

csatlakoztasd az iTunes-hoz , és nézd meg a hibakódot , ha ez recovery:

[link]

Utánna többet fogunk mi is és te is tudni és közelebb kerülönk a megoldáshoz

2013. okt. 18. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!