Valaki elmagyarázná nekem? Www.T-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/0909_Samsung-S5600 Egy feltöltetlen SIM-em van, amit ha feltöltök pénzzel akkor újra használhatom? Előfizetéses telóba rakhatok feltöltőkártyás Sim-et?
Figyelt kérdés
Az előfizetés, és a havi részletek tiszták, de ha evvel a díjcsomaggal vásárolom meg, akkor havi 10990 Ft-ot kell fizessek még az előfizetési + telefonálási költségeim mellett, a Média Mánia L-ért? Ha nekem nem kell /MML/ akkor meg lehet oldani e nélkül a vásárlást? Ha nekem van egy 30 as SIM-em és azt használom nem azt amit a telóhoz adtak akkor is kell fizessek a MML-ért, vagy csak ha használom?2009. nov. 11. 14:17
1/1 anonim válasza:
A MML csomag árát 10990 ft-ot lebeszéleted, itt le is vannak irva a percdíjak, ha 19 Ft-al számolunk akkor 578 percet beszélhetsz és ezen felül kapsz 300 sms-t, 1giga netet meg 30 óra TV-t. Enélkül nem veheted meg a telefont. Ha megveszed és kiveszed a sim-t akkor is fizetned kell havonta 10990 ft-ot. Én azt tudnám javasolni, hogy ha ezt a telót szeretnéd akkor nézd meg itt: www.partnerogsm.hu Itt csak újak vannak és nagyon olcsón. Már 3 telót vettünk innen, csakis jót tudok mondani. Sajnos ez az előfizetés hátránya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!