10-es skálákon mérve mennyire van drága okostelefonod és mennyire vagy hozzá hülye?
nekem ilyen 3/2
Mert pl nekem egy CPU-s telóm van, 600 MHz, mégse vágom földhöz naponta, hogy lassú, mert ugye én nem azzal kísérletezgetek, mint egyesek, hogy hogyan lehetne akadozásra bírni a 100 ezres telót ipari hulladék appokkal.
Nem hagyom, hogy szabad életet éljen a memória tartalma, stbstb.
Adatkábelt nem is nagoyn használok már, mert otthoni wifi routeren keresztül FTP-vel másolok rá dolgokat.
Másnak ez a teló egy nap alatt lemerül, én sokkal többet nyomkodom, nekem mégis többet bir. UGYE.
megyek multkor villamoson, ilyen faluról felkerültnek látszódó nőcske ott dumál haverjával, nyakába akaszta ilyen párezer forintos mp3 lejátszó. A gyerek meg kérdezi töle, hogy miért nem iphonejárol hallgatja a zenét. Csak mondja, hogy NEM TUDJA HOGYAN KELL ZENÉT RÁMÁSOLNI. :D :D :D :D
(meg köll venni anyukám, itunesból...ha már iphonera volt pénzed 20 évesen, akkor zenére is legyen)
pl itt van ez a kép is. FEkszik az ágyban és a telefon meg állitva van, gondolom azért, hogy ne forduljon át a kép :D
nem mintha ne lenne beállitási lehetőség rá, hogy csak bizonyos irányokba állhasson a képernyő, és mondjuk oldalt fekve is lehessen olvasni...Csak hát a legtöbb ember nem akar gondolkodni ilyeneken és inkább csinálja ahogy tudja. Jelen esetben a képen látható módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!