Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi alapján válasszak telefont?

Mi alapján válasszak telefont?

Figyelt kérdés
Már fél éve készülök telefont venni, de annyiféle van, hogy nem tudok dönteni és inkább nem veszek, mindig belefáradok a nézelődésbe. Olyan 90ezret szánnék rá max. Az fontos lenne, hogy nagyon jó minőségű képeket csináljon és extra erős legyen az aksija, de egyébként nem tudom mire figyeljek még oda. Ti mi alapján választottatok telefont magatoknak? Mi az a márka, amit ti sohase vennétek és miért? A processzormagok száma mennyire fontos? Előre is köszönöm!
2013. okt. 15. 18:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
4-es, bár hozzáteszem még1x, de leírtam részletesen, miért ajánlotam én is, illetve az első válaszoló is elavult cuccokat. arra a kikötésre, hogy jó kamerája legyen, és sokáig bírja, arra a pureview és akár az n8 is megfelelt. feltettem a kérdést, milyen időre kell, kiegészítette a kérdező azzal, hogy hosszú távra, így nyilván az én ajánlatom már nem él.
2013. okt. 15. 20:18
 12/18 A kérdező kommentje:

És mi a véleményetek az LG Nexusról?

[link]

2013. okt. 15. 20:25
 13/18 b95 ***** válasza:
100%

azért érdekes, hogy a legtöbb kommentelő mennyire nem veszi figyelembe a kérdező tényleges igényeit.

persze a csillió magos proci meg a több giga ram az nagyon fontos...

2013. okt. 15. 21:01
 14/18 b95 ***** válasza:

amire neked kell, arra az N8, a 808 illetve a Lumia 1020 a leginkább megfelelő.

Viszont utóbbi kettő már nem feltétlenül van benne az általad megjelölt árkategóriában!

2013. okt. 15. 21:03
 15/18 A kérdező kommentje:
És egyébként a Nokiát megbízható telefonnak tartod? Csak tényleg azért kérdem, mert a közvetlen ismerőseim nagyon ellene vannak, nekem viszont nincs személyes tapasztalatom. Mi az amit nagyon jónak találsz benne?
2013. okt. 15. 21:07
 16/18 b95 ***** válasza:

Igen, a Nokiák általában megbízhatóak.

Persze ők sem tökéletesek, 1-2 hibás darab nyilván akad náluk is.

2013. okt. 15. 21:29
 17/18 b95 ***** válasza:
Kamerázás szempontjából egyértelműen ők a legjobbak!
2013. okt. 15. 21:30
 18/18 anonim ***** válasza:
A színe alapján. Rózsa szín illik hozzád.
2014. febr. 16. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!