Nagyon tetszik a Samsung SGH u700-as mobil! Mik a hibái, már ha vannak? Tényleg nincs rádiója például?!
Köszi szépen a válaszokat és az oldalakat,nagyon jók!
Ezt már mástól is hallottam,hogy hamar "elkopik",ez tényleg gáz!A Motorolám 2,5 éves és most kezdet el kopni az ezüst "színe"!A rádió helyett inkább akkor mp3-at hallgatok:)
Köszi mégegyszer!
Szia!
Nekem dec. óta van U700-om és egyszerűen imádom! Rádió tényleg nincs benne, nem lenne rossz, ha lenne, de 2 gigás memmóriakártyám van, jó sok zene ráfér :) Az előlap nekem is megkopott elég hamar, de kicserélték szó nélkül (garanciás).
Amúgy szerintem semmi hibája, számomra ez a tökéletes telefon kívül-belül! Nagyon jó fotókat készít és nem bonyolult használni.
Ami esetleg ellene szólhat, hogy érintőgombos, ez elég zavaró sokszor, pl. nekem néha telefonálás közben, ha a vállammal szorítom a fülemhez, bekapcsol a kihangosító, úgyhogy asszem már halláskárosult vagyok :)))
1 szóval: AJÁNLOM!!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!