Milyen a Huawei Ascend P6? Mi a véleményetek?
Eddig úgy gondoltam, hogy ZTE meg Huawei mobilt nem vennék mert "olcsó kínai". De úgy látom mostanában főként a Huawei minőségi készülékeket dob ki. Az Ascend P6ról is jókat olvastam eddig. Nektek mi a véleményetek róla? 65k-ért tudnám beszerezni ami igen jó. Ebben az árkategóriában papíron messze a legjobb.
Mit tudtok róla, jönnek majd frissítések rá? A Samsung, Sonytól elvárja az ember de egy Huaweinél nem tudom mire számítsak.
Felhasználói élményben bitangjó telefont, viszont a hardvere saját maguk által tákolt cucc, szóval ne várj tőle csodát...
Ha játszani szeretnél pl. na azt ezen a telefonon nem fogsz. :D Minden másra tökéletes, ugye 4 mag+2 giga RAM brutális. :)
Nekem is P6-osom van,minden tökéletes rajta
Játékra is tökéletes
najó max 1 hibája van ami nekem személy szerint nem nagy problema de másoknak talán az lehet(főleg ifjabbaknak)
Mivel 4.2.2-van rajta,így színes emoji-k nem érhetők el rajta
ezen kívül nem lehet belekötni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!