Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen a Huawei Ascend P6? Mi...

Milyen a Huawei Ascend P6? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Eddig úgy gondoltam, hogy ZTE meg Huawei mobilt nem vennék mert "olcsó kínai". De úgy látom mostanában főként a Huawei minőségi készülékeket dob ki. Az Ascend P6ról is jókat olvastam eddig. Nektek mi a véleményetek róla? 65k-ért tudnám beszerezni ami igen jó. Ebben az árkategóriában papíron messze a legjobb.

Mit tudtok róla, jönnek majd frissítések rá? A Samsung, Sonytól elvárja az ember de egy Huaweinél nem tudom mire számítsak.

2013. okt. 14. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Felhasználói élményben bitangjó telefont, viszont a hardvere saját maguk által tákolt cucc, szóval ne várj tőle csodát...

Ha játszani szeretnél pl. na azt ezen a telefonon nem fogsz. :D Minden másra tökéletes, ugye 4 mag+2 giga RAM brutális. :)

2013. okt. 15. 08:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért nem jó játékra?
2013. okt. 16. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
az alapjátékokra tökéletes (angry birds,temple run,subway surf vagy mi )
2013. okt. 23. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
65-ért honnan szerezted be???
2014. jan. 9. 22:42
 5/5 anonim válasza:

Nekem is P6-osom van,minden tökéletes rajta

Játékra is tökéletes

najó max 1 hibája van ami nekem személy szerint nem nagy problema de másoknak talán az lehet(főleg ifjabbaknak)

Mivel 4.2.2-van rajta,így színes emoji-k nem érhetők el rajta

ezen kívül nem lehet belekötni :D

2015. aug. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!