Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja lehet a mobilomnak?

Mi baja lehet a mobilomnak?

Figyelt kérdés
Nokia 5230 -om van és ma töltöttem fel reggel, viszont most tiszta forró volt és azt jelezte ki, h le fog merülni :/ mi lehet a baja?

2013. okt. 14. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Fel fog robbanni. Szerintem ma éjjel az asztal alatt kellene aludnod.
2013. okt. 14. 18:35
 2/8 A kérdező kommentje:
kérlek ne csinálj viccet a kérdésböl
2013. okt. 14. 18:39
 3/8 intrepid ***** válasza:
Elromlott.
2013. okt. 14. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
valami alkalmazás húzza az akksit. csinálj egy gyári visszaállt.
2013. okt. 14. 18:42
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm , az rendbe teszi, ha kiszedtem és visszaraktam a memóriakártyát és azt a nagy vmit?
2013. okt. 14. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Az akku tönkrement, ne töltsd, mert felrobban... A telefonom így ment tönkre :( Elmentem boltba, mire hazaértem, felrobbant a telefon :(
2013. okt. 14. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Annak a nagy valaminek -szerintem- akkumulátor lesz a neve. És az sajnos nem segít rajta. Legfeljebb a kikapcsolás-bekapcsolás folyamata teheti valamilyen szinten rendbe a szoftvert, az áramforrás újrahelyezése nemigen kulcs a zárba.

Egy szoftverfrissítést kellene elvégezni a cuccoson, ha ezt otthon nem tudod elvégezni, akkor vidd be egy GSM-be, vagy a szolgáltatóhoz!

2013. okt. 14. 18:50
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2013. okt. 14. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!