Hanko Dani kérdése:
Sony Xperia Z képernyő védő üveg?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Xperia Z-t, de van egy probléma vele. Nagyon karcolódik a képernyője. Néztem egy videót amiben egy képernyő védő üveget raknak fel a készülékre ( http://www.youtube.com/watch?v=xkNakFJHpmI). Az lenne a kérdés, hogy ilyet árulnak-e Magyarországon?2013. okt. 14. 18:07
11/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a haverod nem szedte le az eredeti fóliát? Esetleg fémforgács / kulcs / kemény műanyag / valami éles, hegyes tárgy mellett tárolja a zsebében?
12/13 anonim válasza:
nekeme is xperia z-m van és zsebbe karcolódik de ezek a karcok nagyon vékonyak és szinte láthatatlanok, a hátlap jobban karcolódik és nagyon vonza a port, de amugy nem vészes és én vettem rá flip mágneses tokot 2800ft-ért úgy már semmi eséje karcolódni
13/13 anonim válasza:
Én az ebay-en rendeltem tokot és képernyő-védő fóliát a Z1-esemre. Nagyon olcsó, nincs szállítási költség, bár kb. 2 hét mire ide ér.
A fólia nem olyan jó, mint az itteni drága szarok, mert azért könnyebben karcolódik, de sokkal olcsóbb mint itt (99 cent volt az ebay-en, nálunk pedig 6!!! euró) és a dolgát pedig végzi (megvédi a teló képernyőjét).
A tok szintén rohadt olcsó volt, ez is 99 cent. Még ehhez azt fűzném hozzá, hogy olyan tokot válasszatok, amiben kényelmesen meg lehet nyomni a gombot a teló oldalán, mert ha kicsi lyuk van neki vágva, vagy szilikon toknál lehet h nincs is vágva lyuk, akkor nagyon nehéz megnyomni a gombot.
Itt van link is a Z-hez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!