most egy alcatel ot 995-öm van,és márt unom h a szar andorid lefagy.Van egy ipadem és azt nagyon szeretem,szeretnék egy iphone 5-öt,szerintetek megéri?vagy várjak az 5S-re?
"most egy alcatel ot 995-öm van,és márt unom h a szar andorid lefagy."
Azon a telefonon az az android verzió fagy le. Ne általánosíts. :)
2013. okt. 14. 13:58
2/12 Gugu Gabor válasza:
Csak azt tudom mondani mint mindig, várhatsz az 5S re aztán a 6 ra és így tovább, csak az a kérdés mennyire van értelme.
A mai "csúcs telefonok (iphone 5, galaxy S4 htc on stb) bőven tudják azt ami egy egyszerű mezei usernak kell.
2013. okt. 14. 14:03
3/12 A kérdező kommentje:
de általánosítok,mert az andorid alapjáva vève rohadt szar :D
2013. okt. 14. 14:13
4/12 Gugu Gabor válasza:
Szerintem se általánosíts, mert szerintem az alma egy hulladék és még egyszer nem kéne, de ettől még nem írom neked hogy ne vegyél mert lehet neked bejön...
2013. okt. 14. 14:17
5/12 |Orfeusz| válasza:
Kedves kérdező, talán ne egy 20 ezer forintos telefon alapján ítéld meg az egész rendszert. Próbáld meg meg mondjuk egy 80-100 ezer forintos eszközön és akkor mondj ítéletet. A Windows 7-re se mondhatod hogy szar mert akad a 8 éves low-end gépeden.
2013. okt. 14. 14:28
6/12 A kérdező kommentje:
Volt S3-am is,attól se voltam elájulva,pedig nem egy 20 000-res teló.
2013. okt. 14. 14:49
7/12 Osynho válasza:
"de általánosítok,mert az andorid alapjáva vève rohadt szar :D"
Mi benne a szar? Ez a 2 androidos telefonod volt eddig? Ebből vontál le ilyen következtetést? :)
Továbbá szerinted, az a sok-sok ember, aki nagy megelégedettséggel használja a felsőbb kategóriás androidos eszközét, az mind hülye, te meg nem vagy az? :D Nyilván... ;-)
2013. okt. 14. 15:00
8/12 anonim válasza:
Azért vicces, hogy az androidot egy 20 ezres teló után ítéled meg, Ios meg egy 230 ezer telefon után akarod.
Iphone van.
Fagyás lesz itt is, sőt 5s-nél már van kék halál(elopták a win-től:D), hibás képernyő, gyorsan merülő aksi.
Almából ki lehet fogni nagyon jót, de nagyon rosszat is, és szeptembertől már nem cserélik a telót, hanem javítják.
Mondjuk a helyedben lehet vennék egy 100 körüli wp telót azok sem rosszak.
Nincs tökéletes rendszer.
2013. okt. 14. 15:37
9/12 anonim válasza:
Igen,ebből is látszik hogy az Androidhoz ész kell(ami a kérdezőnek nincs)az iOS-t meg egy Down-kóros is tudja használni.Nyugodtan dobj ki 200 ezret egy iFosra,mi nem szólunk bele.De ha lúd legyen kövér:iPhone 5s-t vegyél.
2013. okt. 14. 18:57
10/12 anonim válasza:
á b*zd ha annyire mondod hogy szerinted az android ilyen meg olyan szar akkor minek raktad fel egyáltalán ezt a kérdést? ha nem tetszik sok választásod nincs hogy milyen telefont vegyél..és ha már ennyi pénzed van, akkor csak eltudod dönteni hogy egy 200 vagy 240 ezres telefont veszel meg ;D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!