Lumia 520-on miért nem ajánlott az állandó energiatakarékos üzemmód?
Amikor állandóra állítom, azt írja hogy nem ajánlott. Miért nem? Mi baj lehet belőle?
kerestem de nem találtam, az írjon aki tudja a választ!
Hello!
Baj nincs belőle, csak néhány háttérben futó alkalmazás nem fog úgy működni ahogy kell, lehet hogy nem tudja frissíteni az általa közlendő információkat. Ennyi. Ha csak telefonálni akarsz, meg sms-t fogadni, irni, nyugodtan kapcsold be :) Azt hiszem skype se megy talán energiatakarékosban a háttérben, meg VIBER sem, de ha nem használsz semmi extra funkciót, kapcsold be :) Próbáld ki, hogy mi nem megy, ha bekapcsolod.
Energiatakarékossághoz még annyit, hogy azt vettem észre, hogy ha a LUMIA 520-asom hálózati adapterről töltöm, átlagos használat mellett (ebben van telefonálás, sms irás, ébresztők, számológép, wifis internet) 3 napig is bírta folyamatosan bekapcsolva, USB-ről töltve lassabban is tölt fel és hamarabb lemerül :) Ja és energiatakarékos mód úgy van beállítva rajta, hogy csak kis töltöttségnél kapcsoljon be magától.
Üzemidő több mint 3 nap, ha nem gyilkolod.... Beszélgetés, sms, Facebookozás wifivel és adatforgalommal, kicsi zenehallgatás... Energiatakarékos arar van állitva, hogy kis töltöttségnél kapcsoljon be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!