Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek meik telefon éri...

Szerintetek meik telefon éri meg jobban samsung i900 omnia vagy m8800 pixon?

Figyelt kérdés
sziasztok nem tudok dönteni vodánál előfizuval veszem a telefont pixon 59.900 omnia 54900 szerintetek meiket vegyem meg?
2009. nov. 10. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
a pixon jobb
2009. nov. 10. 16:28
 2/8 anonim válasza:
54%
m8800 pixon jobb
2009. nov. 14. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:

A Pixon egyáltalán nem jobb. Az hogy rá van írva a kamerájára hogy "8 megapixel" az nem jelent semmit. Ugyan olyan képet készít mint bármelyek másik 5 megapixeles telefon (mint pl az Omnia).

Tehát ez egyetlen előnye a telefonnak, nem is valós.

Viszont az Omnia, egy rendes okostelefon, Windows Mobile operációs rendszerrel. Pl: ebben már nem csak a vicc kedvéért van GPS, hanem simán rá lehet pakolni az iGo8-at.

Azt teszel rá amit jólesik, akár egy Office, PDF olvasó is vígan megy rajta.

A Pixon-ra maximum Java játékokat fogsz pakolni, azt is komoly kínszenvedések árán.

2009. nov. 14. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
első válaszoló vok, és kit érdekel a kamerája? a pixxon ezerszer jobb
2009. nov. 14. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Az ellöttem lévőnek...

Okoska... indkold meg hogy miért jobb, mert ez olyan mint hogy ha én azt mondom hogy a suzuki swift jobb mint egy m5 BMW mind2őnek van előnye hátránya, ha csak a tetszésen van a hangsúly akkor akkár a swift is lehet szép, de pl. sebbeségben egy BMW m5-t tolatva legyorsulja a swiftet mikor az előre megy ...

Ez igaz a két telefonra is hogy ha csak az számit hogy szép legyen és jó legyen kezelni akkor pixon. DE ha cél az az hogy egy jó munka gépet kapjál akkor egyértelműen omnia, hiszen azért az egyértelmű hogy egy zárt rendszerű valamit fölösleges össze hasonlitani egy nyilt OS-el.

De hogy írjak a kedves kérdezőnek is hogyg ha le írod hogy mire szeretnéd használni a készüléket akkor segítek választani szivesen. Az én igényeimnek az omnia jobban megfelelne.

üdv,

A

2009. nov. 14. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:

A Pixon akkor is sokkal jobb.

Igenis szép képet csinál(Nem hiába 8 MP!!! és a pdf fájlokat is simán viszi!(Rápakoltam egy könyvet ami 700 oldalas és le sem fagy!!!)

A java játékok is nagyon mennek rajta!

Csak annyiban jobb az Omnia hogy rá lehet tenni az Igo8-at

Szóval ha a telefon funkció miatt kell akkor Pixon ha meg navi kell akkor Omnia.

-z-

2009. nov. 14. 20:51
 7/8 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat ezzel megerősítetted a véleményem én is az omnia felé húzódtam mert ha azt nézzük h. "nyóóc megapikszel" kit érdekel ha megnézzük az optikát pl egy 6 megapixeles 15.000 ft-os fényképezőn fényévekkel jobb mint a pixon 8-asa szal ennyi.. a kamera mérete megapixelben semmit nem jelent ott van pl.. a sony ericcson satio 12 megapixel. és a 8 megás samsung innov8 sokkal jobb mondjuk abba egy rendes fényképező optikáját rakták bele
2009. nov. 14. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:

A 3-as vagyok: A kérdező nagyon jól tájékozott, az innov8-ról is jól tudja az információt.

a Pixon mániásnak: az Omnia is elbánik a PDF-el, nem kell fröcsögni a marhaságokat.

2009. nov. 29. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!