Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonomat (xperia x8)...

A telefonomat (xperia x8) root-oltam majd megpróbáltam feltenni rá egy új rom-ot Xrecovery-vel. Újraindítás után csak a sony ericsson kiírásig jutottam. Xrecovery-be sem tudok belépni. És most hogyan tovább? :D

Figyelt kérdés

Meg tudom oldani vagy szerelő? Vagy már az sem?

Mit tudok tenni?

Nem tölt semmit, vártam rá több mint egy órát bízván abban, hogy csak lehet az első indítás ilyen sok idő. Segítségeteket várom!

backup and restore/backup

full factory reset-et

battery wipe

ezeket mind leírást megfelelően tettem meg.

2013. okt. 12. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:
a Backu and restore az csak biztonsági mentés és visszaállítás. Ezt a programot letöltöd és telepíted, ha megvan akkor elindítod a progit, elfogadod a feltételeket, megkeresed a telefonod típusát, és magyarul fog utasítani mit csinálj (teljesen magyar a progi): [link] Ez visszateszi a legújabb hivatalos szoftvert. :))
2013. okt. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!