Sony Xperia E-t vagy Prestigio MultiPad 7. 0 ULTRA-ÁT lenne érdemesebb megvenni?
Már bocs, de baromira nehéz válaszolni. Vagy telefon vagy tablet? Most akarsz telefonálni vagy sem? Nem igazán értem a dolgot. Egyébként egyiket sem venném meg a helyedben, pont ugyanolyan, baromira lassú, mára már bontásra való készülék mindkettő, nem hogy játék, de még a böngészés is be-be fog lassulni mindkét készüléknél. Az E adatait nézve, ugyanaz mint a PRO, nekem meg az van, s legszívesebben néha a falhoz vágnám. Csak a qwerty miatt van meg még mindig a telefon.
Továbbá azt sem értem, hogyha ez egy vagy-vagy kérdés, s telefonban eltudsz menni 37 ezerig, akkor tabletben miért egy 15 ezres készüléket szúrtál ki magadnak? Ha tabletben is eltudsz menni 37 ezerig, akkor azért már lehet egy tényleg használható tabletet venni.
Játékra mindkét készülék alkalmatlan! Az első, erre igazán alkalmas tablet a sorban, jelenleg a Concorde SPEED vagy ha elviseled a TN kijelzőt, akkor a Wayteq 700DC. Az első használható tablet, de játékra kevésbé alkalmas pedig a Concorde Rokee. Film nézésre alkalmas a két készülék is, amit választottál, de akku időben pl. a prestigio nem bajnok, szal 1 max. 2 filmet tudsz megnézni akkuról, de ezzel így van a rokee is, meg a 700DC is, egyedül a Speed akkuja bírja tovább valamivel, ebben az árkategóriában igazán jó akkuidővel egyik tablet sem bír büszkélkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!