Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 15000 Ft alatt lehet T-mobilná...

15000 Ft alatt lehet T-mobilnál, , jó" telefont venni vagy ez nagyon kevés pénz rá?

Figyelt kérdés
Nekem annyi a lényeg hogy bővíthető memóriája legyen, lejátsszon mp3-at, és legyen rajta bluetoth/vagy adatkábel. Tudna valaki ennyi pénz alatt ilyen telót ajánlani? Holnap lesz névnapom arra veszem :) Jah és nem előfizetésest hanem Domino csomagban!!
2009. nov. 9. 21:59
 1/3 anonim válasza:
Felejtsd el. Jó telefont Dominóban a t-mobile-nál ennyi pénzért???????
2009. nov. 9. 22:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát leírtam hogy mit szeretnék ha lenne benne, annál sokkal jobb nem kell. De azt olvastam a t-mobile honlapján hogy Lg shine, Vagy egy pár sony ericson az 10-15 körül van. De lehet az csak duma.
2009. nov. 10. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Samsung C3050 Dominoban 15.990 ft,a Shine tényleg 14.990 de készlethiány van.
2009. nov. 10. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!