1/10 anonim válasza:
Ez egy ősrégi telefon! Hol lehet még kapni?
Ott van az Xperia E, L, M ezek friss modellek és nem drágák.
2/10 A kérdező kommentje:
ennek ellenére nagyon jókat írnak róla.
2013. okt. 10. 18:05
3/10 anonim válasza:
Szerintem, azért akar ilyet a kérdező, mert ennek van billentyűzete is. De itt ki is hal az egész telefon "újdonsága", mert régi, gyenge hardvere van. Inkább legyen szimplán érintős,nem billentyűzetes, minthogy billentyűzetes és akadozós
4/10 A kérdező kommentje:
igen, pontosan. :D tesztekben azt írták, hogy gyors. sajnálom hogy nincs újabb modell qwertyvel :/
2013. okt. 10. 18:23
5/10 anonim válasza:
azér írják azt, hogy gyors , mert már régen vótak azok az idők.
2éves teszt lesz lassan . muszáj kompromisszumot kötni. ha ilyet veszel , akkor lassú,fagyogatós lesz, ha egy újat (xperia l, sp , p) nem lesz rajta billentyűzet, viszont gyorsabb telefont kapsz
6/10 A kérdező kommentje:
hát most úgy van, hogy ingyen kaphatnék, és választhatok Xperia E - HTC desire és Xperia Pro között. htc-t nem szeretnék, xperia e-t nagyon szidják (pedig az újabb modell) és amúgyis qwertyset szerettem volna, ezért gondoltam a PRO-ra. azon is gondolkoztam, hogy veszek egy blackberryt, de a cég meg ugye megy tönkre és sokan mondják, hogy nem érdemes.
2013. okt. 10. 18:32
7/10 anonim válasza:
az azért fura, hogy egy kifutó terméket akarnak az emberre tokmálni , amit már a szolgáltatók nem forgalmaznak. nem hogy m.o-n nem , külföldön sem igen, pláne, hogy ericsson, ami már nincs, mert a sony-ba "olvadt" bele. csak ennyi lehetőség van?
8/10 A kérdező kommentje:
igen, csak ennyi. nekem is fura. valóban nem árulják már ezt a telefont sehol? :D érdekes
mindegy, elleszek vele, jobb mint a mostani samsung galaxy minim... annál minden jobb :D
2013. okt. 10. 21:14
10/10 anonim válasza:
Az Xperia Pro-val nem lesz semmi bajod, ha nem vagy nagyon peches, nem tudom mire gondol az aki azt mondja, hogy lassú, fagyogatós, talán darázsröptökben gondolkodik. Pont a mostani telefonok azok a nem túl stabil és optimalizált darabok. De most fog kijönni a Motorola Moto 5 vagy valami ilyesmi, az is QWERTY-s, persze nyilván drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!