Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG KP502 vagy Samsung Corby?

LG KP502 vagy Samsung Corby?

Figyelt kérdés
Kinek mik a tapasztalatai? Milyen képeket csinálnak? Mennyir emegbízható a szoftverjük? Meddig bírja az akksijuk? Lehet rájuk egyéni csengőhangot/témát beállítani?
2009. nov. 9. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
nem kp500-at akartál írni? Én inkább a Samsungot választanám, hiába jó az LG, a Samsungnak nagyobb a tapasztalata
2009. nov. 9. 20:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Nem, van már KP502 is:) : [link]

2009. nov. 9. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
KP 502
2009. dec. 11. 18:52
 4/6 anonim válasza:
Azta!mintha én tettem volna fel ezt a kérdést!énse tudtam választani a 2 telefon kozul.Végulis az LGKP 502- t választottam
2010. nov. 20. 19:17
 5/6 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!Milyen az LG KP502 telefon?Mi a véleményed róla?
2010. nov. 21. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó kommentelőnek: A KP502 szinte teljesen megegyezik külsőre és "belsőre" is az elődjével, a KP500-al, egy új szoftvert, némi belső plasztikát kapott. Gyorsabb, érzékenyebb és javították a hibákat amik a KP500 nál voltak. A kérdésre válaszolva : A Samsung Corby csak árban versenytársa a KP502 nek, de tudásban NEM. Az LG KP502 tudásban a Samsung S5230 al van egy kategóriában.

A Corby egy kisgyerekeknek való érintős "játék". Az akksija nagyon gagyi..max 2nap normál használatban és kikészül ( ez csak egy példa a minőségre )

KP502 boldog tulaja vagyok 8hónapja, akcióba vettem T nél 21.900 ért. Nagyon meg vagyok vele elégedve, az érintő jó, a tudása ennyiért NAGYON jó. Az akkumlátor netezésnél (közösségi oldal..ingyenes..fb) 2 napig bírja..normál használatba néha nettel 5 nap simán. A tapintása jó, az összeszerelésre nem panaszkodom mivel 3 nagyon csúnya esése volt és még egyben van, nyoma csak a napi használatból adódó zsebkopásnak van. A szoftver sem lassú. Nekem 8gigás memókártya van csak benne, de ezzel egyáltalán nem lassult a telefon...abszolút semmit. Itt kitérnék az én általam igénybe vett funkcióra: -Internet: kellemes böngészgetni rajta, az Samsung Corby valami oknál fogva elég furán jeleníti meg pl a közösségi oldalakat..érdekesen torzítja. Az LG kijelzője is nagyobb, elegánsabb megjelenésű és eszméletlen sok játékot lehet rá rakni...ezzel szemben Corby alig akarja elfuttatni a régebbi JAVA játékokat is amik utólag lettek rárakva.Az LG fényképezője csak 3,2 MP és fix fókuszos, de digitálisan élesíti a képeket és egész szépeket csinál. A corby csak 2 mp fix fókusz...hát..2010ben ennél több kell, hogy elérje az átlagos szintet. Az LG képes olvasni office dokumentumokat..ppt,word stb. És nagyon igényes kis program van rajta alaból ehez.

Összegezve..ha ennyi pénzt szánsz telefonra akkor LG. Corbyt hanyagold...ha kicsit többet akarsz adni a telefonért, mert esetleg külsőre nem jön be, akkor az S5230-at. Az LG nem azért ilyen olcsó mert sz_r...hanem mert nem akkora márka mint egy Samsung. Remélem tudtam segíteni ! Üdv.: GÉ !

2010. dec. 15. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!