Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hasznos Android alkalmazások?

Hasznos Android alkalmazások?

Figyelt kérdés
Melyek azok az alkalmazások amit szerinted/neked hasznosak és érdemes őket letölteni?
2013. okt. 9. 20:16
 1/1 hooligirl98 ***** válasza:
Jó lett volna ha bírod a kérdésbe hogy hány éves vagy..:)) Szerintem ami hasznos az ha van vaku a telefonon (gondolom van) akkor zseblámpa mindenképp, ha gyakran szereted olvasni a híreket és van mobilnet előfizetésed akkor az Index alkalmazását is tudom ajánlani, képszerkeztőnek a Pics@rt-ot (az ott egy rendes 'a' betű csak úgy gúnya színak észleli) Facebookos beszélgetésekhez csak a Messengert ajánlom,valami szótár program is hasznos lehet persze ez is mobilnet függő, Viber is hasznos ha van mobil neted, más most nem jut eszembe, remélem valamennyit tudtam segíteni.
2013. okt. 10. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!