Nokia N9-et vennék! Megéri még?
Egy olyan kérdésem lenne hogy egy Nokia N9-et szeretnék venni és megéri-e megvenni ezt a típusú mobiltelefont? Vagy inkább vegyek újabb Lumia szériás mobilt!? Vagy mi a véleményetek egy régebbi szériáról a Nokia E7-00 mobilról!?
Szóval melyiket ajánlanátok a három közül?
Nokia N9
Nokia E7
Nokia Lumia ...
???
Az E7 nagyon gyenge, 650 MHz processzor és 256 MB ram ma már szánalmasan kicsi, nagyon elavult telefon!
Az N9 jobb választás lenne, de a MeeGo operációs rendszert nem ismerem, így nem tudok róla véleményt írni, ráadásul mindkét telefonnak csak 1 magos a processzora, ez ma már kissé unalmas!
Egy Lumia-szériással tényleg sokkal jobban járnál! :)
hát ha inkább telefonálni meg zene meg fényképezni kell csak és nem vársz olyanokat hogy legyen mindig a legfrissebb alkalmazás letölthető akkor megéri az n9 az még van ujjonnan de az e7-t nem találtam már ujjat
Korábban N9-em volt, imádtam, viszont elkaszálták a MeeGo projektet, és azóta a támogatottság (szoftveres és alkalmazás terén) = 0-val.
Azóta váltottam 920-ra, ami egy nagyra nőtt N9 desgint tekintve, de támogatottságban és felszereltségben jóval többet nyújt :) Nem tudom mennyit áldoznál a telefonra, de szerintem megérik az árukat a Lumia telefonok, gyorsak, megbízhatóak, folyamatosan érkeznek a frissítések (2016-ig garantáltan)! Ráadásul most a 920 független ára nagyon leesett, ahhoz képest hogy 200.000 körül nyitott, most 80.000 ft-ért meg lehet venni Media Marktban + kapsz egy 7000 ft-os vásárlási utalványt, tehát lényegében 73.000-ért el lehet hozni :)
Én is N9 felhasználó vagyok.
Az előny amiért tartom az hogy bármi baja van, eddig fillérekért orvosolható volt, még ma is minden van hozzá.
Mivel én nem játékkonzolnak vettem, tökéletesen ellátja a feladatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!