Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miert csinalja ezt? Lg optimus...

Miert csinalja ezt? Lg optimus p880?

Figyelt kérdés

Elore is bocsanat az elezetekert csak telorol vagyok es igy gyorsabb.

Vettem egy lg optimus p880 4x HD telefont viszont amikor elkezdek hivni valakit a kepernyo elsotetul es semmit sem erzekel se a gombokat se azt hogy elveszem a fulemtol.

Igy csorgetni se birok mert nem birom kinyomni meg ha telefonalok mindig a masik felnek kellvmomdanom hogy rakja le mert en nem birom.

Masik meg ha pl hivok valakit es az a szemely kinyomja bekapcsol a hangposta es azt is csak ugy birom leallitani ha gyors szetszedem a telefont es kiveszem az aksit.

Beallitasoknal mar mindent megneztem de ugyanugy sz*rakszik :/

Valakit tudna otletet adni hogy mi tevo legyek?

Elore is koszonom a valaszokat!

2013. okt. 8. 15:51
 1/1 Tóth Csaba ***** válasza:
gyàribeàlitàst ? gondolom próbàltad ez inkàb szenzor ' ( hiba ) ugyèrzèkel , hogy lerakod stb.. javitàsa 7-8 rugo kb. de próbàldmeg frissiteni is lehetsèges v.mi room hiba.. de elõzöre inkàb gyanum van. ( szenzor )
2013. okt. 9. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!