A Google figyeli a mobilokat?
Az androidhoz kell gmailes email, meg az op.rendszer is az övé. Szóval simán kideritheti a számod és hogy mit csinálsz a mobiloddal.
Persze ugyanígy lehet pc-windows esetén is.
Nem kell neki kideríteni, majd Te szépen megadod neki, hogy ha esetleg feltörnék a google accountodat tudjanak mivel azonosítani. Még nem kérték? Majd fogják :)
Persze, parás lehet, hogy csomó infót tudnak rólad. De személy szerint én úgy vagyok vele, hogy semmi illegálisat, vagy szégyellnivalót nem csinálok szóval nézzék csak, ha érdekli őket :) Másrészt tuti nem velem fognak foglalkozni. Ahhoz én csak egy kis senki vagyok :)
Ha jól belegondolsz rengeteg infó van fent az emberekről a neten. Tálcán kínálják az emberek a facebook és hasonlnó portálokon. A mobilról, pc-ről tudni lehet kivel beszélsz, kik az ismerőseid, mely oldalakat nézel, de azt is mi a számod, címed, hol a pénzed hiszen webshop-ban vásárolsz, neten utalsz. És miért ne keresnél fel csoportok a nagy testvért bűnös szándékkal? Pénzért minden megvásárolható. Néhány aktuális cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!