Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Google figyeli a mobilokat?

A Google figyeli a mobilokat?

Figyelt kérdés

Az androidhoz kell gmailes email, meg az op.rendszer is az övé. Szóval simán kideritheti a számod és hogy mit csinálsz a mobiloddal.

Persze ugyanígy lehet pc-windows esetén is.

2013. okt. 8. 07:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A Nagy Testvér mindent figyel.
2013. okt. 8. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell neki kideríteni, majd Te szépen megadod neki, hogy ha esetleg feltörnék a google accountodat tudjanak mivel azonosítani. Még nem kérték? Majd fogják :)

Persze, parás lehet, hogy csomó infót tudnak rólad. De személy szerint én úgy vagyok vele, hogy semmi illegálisat, vagy szégyellnivalót nem csinálok szóval nézzék csak, ha érdekli őket :) Másrészt tuti nem velem fognak foglalkozni. Ahhoz én csak egy kis senki vagyok :)

2013. okt. 8. 07:57
 3/6 anonim ***** válasza:
A Google Mindent tud, ha nem csinálsz semmit, csak nálad van a telefon, akkor is gondolhatnak egyet és megnézik a GPS koordinátáid, hívást lehalgathatnak, mindent tudnak, de mint az előttem lévő is mondja, miért pont engem? Egy senki vagyok. Amúgy az a probléma hogy a Google egy 3. félnek adja el az adataidat, SMS-eidet, hívásaidat, egyenlegedet, mindent ami a telefonba van, és az személyre szabott reklámokkal bombáz téged.
2013. okt. 8. 19:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Valszeg nem csak reklámokról van szó.
2013. okt. 8. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor?
2013. okt. 9. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha jól belegondolsz rengeteg infó van fent az emberekről a neten. Tálcán kínálják az emberek a facebook és hasonlnó portálokon. A mobilról, pc-ről tudni lehet kivel beszélsz, kik az ismerőseid, mely oldalakat nézel, de azt is mi a számod, címed, hol a pénzed hiszen webshop-ban vásárolsz, neten utalsz. És miért ne keresnél fel csoportok a nagy testvért bűnös szándékkal? Pénzért minden megvásárolható. Néhány aktuális cikk:

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 12. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!