Nokia Lumia telefonokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Akarok venni telefont, és a Nokia Lumia 820-ra gondoltam. Vélemény? Tapasztalat?2013. okt. 7. 20:05
1/9 anonim válasza:
Nekem egy 620-asom van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele! A WP Telefonok erőssek, stabilak és megbízhatóak.
2/9 szelena97 válasza:
Én inkább android párti vagyok, de ettől függetlenül nagyon jók, ahogy az első válaszoló leírta.
3/9 A kérdező kommentje:
Bocs a tudatlanságomért, de WP=Windows Phone? :D Amúgy volt egy kósza gondolat, hogy iPhone 5, de ár/érték arányban... hát... csak a kezdőrészlete több lenne egy tizessel, mint a Lumia 820 teljes ára.
2013. okt. 7. 20:15
4/9 szelena97 válasza:
igen:D WP=Windows Phone
én hamarabb vennék lumiát mint iphont:)
5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy jelenleg androidos vagyok, Samsung Galaxy Ace. De a belső tárhely (150 MB) nevetséges... Csomó alkalmazást pedig nem enged SD-re telepíteni... :/
2013. okt. 7. 20:19
6/9 anonim válasza:
Nekem pont Nokia Lumia 820 telefonom van.
Én nagyon elégedett vagyok vele. Elég sok dilemmába telt amíg elhatároztam hogy az Androidot lecserélem Windows Phone-ra de egyáltalán nem bántam meg. :)
Samsung Galaxy Ace után felüdülés lesz egy Lumia 820. :D
Az iPhone sem rossz telefon de nagyon nem jó az ár/érték aránya de ha van rá pénzed akkor azt is választhatod, viszont ebben az esetben én már megvárnám amíg az 5S vagy az 5C itthon is kapható lesz.
7/9 anonim válasza:
Van az a mondás, hogy ha láttál egy WP-t, akkor láttad az összeset. :D
Nos, ez igaz. De jó, az összes WP jó! :)
8/9 anonim válasza:
Én imádom a Lumia 920-asomat, ráadásul most Media Marktban 80.000 Ft, amihez még adnak egy 7000 Ft-os vásárlási utalványt, tehát lényegében 73.000 Ft :) Nem tudom mekkora kereted van rá, de a 820 is megéri a pénzét, valamiben még jobb is, mint a 920 (bővíthető memória, cserélhető hátlap)
9/9 anonim válasza:
Lumia 820 gyakorlatilag azt biztosítja mint az iphone 5 , de van egy kis árkülönbség . Az Iphone ár/értékre 4 pontot kapott , míg az l820 7-et , kicsit ami fura lesz hogy nem lehet illegálisan lopkodni az alkalmazásokat , vagyis fizetni kell értük . És kevesebb is az alkalmazás , de kapsz rá eleget :D . Nekem l920 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!