Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia telefonokról mi a...

Nokia Lumia telefonokról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Akarok venni telefont, és a Nokia Lumia 820-ra gondoltam. Vélemény? Tapasztalat?

2013. okt. 7. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy 620-asom van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele! A WP Telefonok erőssek, stabilak és megbízhatóak.
2013. okt. 7. 20:12
 2/9 szelena97 ***** válasza:
Én inkább android párti vagyok, de ettől függetlenül nagyon jók, ahogy az első válaszoló leírta.
2013. okt. 7. 20:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocs a tudatlanságomért, de WP=Windows Phone? :D Amúgy volt egy kósza gondolat, hogy iPhone 5, de ár/érték arányban... hát... csak a kezdőrészlete több lenne egy tizessel, mint a Lumia 820 teljes ára.
2013. okt. 7. 20:15
 4/9 szelena97 ***** válasza:

igen:D WP=Windows Phone

én hamarabb vennék lumiát mint iphont:)

2013. okt. 7. 20:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy jelenleg androidos vagyok, Samsung Galaxy Ace. De a belső tárhely (150 MB) nevetséges... Csomó alkalmazást pedig nem enged SD-re telepíteni... :/
2013. okt. 7. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont Nokia Lumia 820 telefonom van.

Én nagyon elégedett vagyok vele. Elég sok dilemmába telt amíg elhatároztam hogy az Androidot lecserélem Windows Phone-ra de egyáltalán nem bántam meg. :)

Samsung Galaxy Ace után felüdülés lesz egy Lumia 820. :D

Az iPhone sem rossz telefon de nagyon nem jó az ár/érték aránya de ha van rá pénzed akkor azt is választhatod, viszont ebben az esetben én már megvárnám amíg az 5S vagy az 5C itthon is kapható lesz.

2013. okt. 7. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Van az a mondás, hogy ha láttál egy WP-t, akkor láttad az összeset. :D

Nos, ez igaz. De jó, az összes WP jó! :)

2013. okt. 8. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Én imádom a Lumia 920-asomat, ráadásul most Media Marktban 80.000 Ft, amihez még adnak egy 7000 Ft-os vásárlási utalványt, tehát lényegében 73.000 Ft :) Nem tudom mekkora kereted van rá, de a 820 is megéri a pénzét, valamiben még jobb is, mint a 920 (bővíthető memória, cserélhető hátlap)
2013. okt. 8. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lumia 820 gyakorlatilag azt biztosítja mint az iphone 5 , de van egy kis árkülönbség . Az Iphone ár/értékre 4 pontot kapott , míg az l820 7-et , kicsit ami fura lesz hogy nem lehet illegálisan lopkodni az alkalmazásokat , vagyis fizetni kell értük . És kevesebb is az alkalmazás , de kapsz rá eleget :D . Nekem l920 .
2013. okt. 8. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!