Ha úgy adódik vennél GreenHeart vagy BlueEarth készüléket?
Figyelt kérdés
Vagy egyéb környezetvédelmi modellt ha mondjuk egy hasonló készülékhez képest 5k-val drágább?2009. nov. 9. 12:50
2/8 A kérdező kommentje:
Miért?
2009. nov. 9. 15:18
3/8 anonim válasza:
Egyrészt mert gyerekcipőben járnak, amennyit én használom a telefonom, nem tudnám állandóan kipakolni a napra, hogy attól legyen jó neki. És attól meg hogy a Sony vagy a Samsung icipici várományosait fogom megvásárolni, nem lesz szebb a világ. Másrészt képmutatás, hogy beharangoznak pár eszközt amivel elnyerik a zöldek barátságát, közben pedig többet is tehetnének a környezetért mint amennyit tesznek érte valójában. Én lekapcsolom a villanyt ha nem kell, nem használok semmit feleslegesen, nincsen TV-m, a tintapatronomat töltetem és a többi, de az efféle parasztvakítás csak megmosolyogtat.
4/8 anonim válasza:
teljes igazság az előttem szólónak!!!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Más vélemény?
2009. nov. 9. 17:29
6/8 anonim válasza:
Azért mert az előlap újrahasznált palackból készül attól a többi rész nem környezetvédő.Sza..ak ők bele, ez csak reklámfogás meg jó bevétel.A gyáraik attól még szórják kifele a sok szemetet.Ha ilyen telót veszek attól még nem leszek jobb ember,miközben ,,vényóccas hatliteres" kamionnal járkálok.
7/8 anonim válasza:
Én vennék Sony Ericsson C901-et vagy Naite-t de csak azért mert nagyon tetszenek, nem gondolom, hogy annyivalhozzájárulnának a környezettudatossághoz. Mondjuk nem ezt fogok venni, mert nem pannonos vagyok.
8/8 anonim válasza:
Igen,de az ára is megvan...60000Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!