Hova tűnt a telefonom RAM-ja?
Lg P990-esem van.nagyon lassú lett, 2GB ram van benne, de a telefon csak 324mb-ot ismerel fel. Több appal is néztem mindegyik csak ennyit mutat :(
Jelenleg Android 4.0.4 van rajta.
Build: IMM76L.LG-P990-P99030.a.1211302332
Mi lehet a baj? Hol van a többi ram?
Jaaa hát akkor minden rendben -.-"
De hova lett a maradék 180 akármennyi?
De eddig nem volt gond, de manapság nagyon lassú. Borzasztó.
Egy új rendszerrel lehetne ezt korigálni?
Meg az appok is azt mutatják hogy 324mb az elérhető ram és ebből használt x%
Szóval eltűnt a maradék nem látja a telefon
Mikor megvettem mutatta a 512-t.
Elvittem szervízbe,kapott egy rendszert,lassú volt nagyon.pedig semmi nem volt feltéve csak az alap programok.
tettem rá ezt amit fent írtam 4.0.4-et,ez is csak az alap progikat rakta fel,de gyorsulást nem tapasztaltam,idegesítően lassú. Ráadásul szokott olyat is csinálni hogy jóval 50%felett van az aksi,leugrik 0-ra kiírja h az android rendszer kikapcsol,és így szivat.az elöbb is ez történt mikor írtam ide a választ.
hogy tudnám ezt kiküszöbölni? h használható legyen a telefon,mert ez így most kibírhatatlan :(
Ki kiváncsi a kötekedésedre? "Tuti nem mutatott anyit". blöhe. Igazából nem az érdekel hogy mennyit mutat. Nekem az kell hogy használható legyen és ne legyen ilyen tetű lassú. Ha ebben nem tudsz segíteni akkor inkább írd le egy papírra a hülyeséged és zabáld meg.
Am meg annyit biztos nem használ hogy a menü meg a billentyűzet kb fél perc alatt nyíljon meg. Nem az érdekel hogy mi mennyit mutat, hanem az hogy hogyan tudnám gyorsabbá tenni a telefont??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!