Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8 vagy Nokia 500...

Nokia N8 vagy Nokia 500 telefont megéri még venni?

Figyelt kérdés
Annyira nem értek hozzá, de de ezeken Symbian op. rendszer van, és úgy hallottam hogy azt nem fejlesztik tovább, ennek ellenére megéri megvenni, vagy annak nincs jelentősége?

2013. okt. 7. 00:18
1 2
 1/13 anonim válasza:
Egyiket se, de az N8-ban jobb hardware van.
2013. okt. 7. 00:35
 2/13 A kérdező kommentje:
akkor milyen telefont ajánlanátok? az lenne a fontos nekem hogy GPS-t tudjam használni rajta ingyenesen, meg jó kamerája legyen. Meg akkor Androidosat éri meg venni? Symbian meg Windows nem?
2013. okt. 7. 00:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Jó nyomon haladsz, csak az új Nokiák között nézegess, azokban továbbra is jó kamerák vannak és ingyenes offline hangos navigáció! Lumia 520-tól Lumia 720-ig Magyarországon ingyenes, kamerák nem annyira kiemelkedősek, Lumia 820-tól Lumia 1020-ig pedig már világszerte ingyenes a navigáció + a kamerák is jók, főleg a 1020-ban lévő 41 megapixeles csoda :)
2013. okt. 7. 08:01
 4/13 A kérdező kommentje:
igen csak azért nézegettem a régebbieket mert nekem olyan kéne ami elérhető áron is van, én max 30 környékén tudok érte adni, de én használtan szoktam telefont venni úgy valamivel olcsóbb, ez a lumia 520 még jó is lenne árba is talán, de ebbe meg hogy hogy nincs rádió?
2013. okt. 7. 08:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy nincs benne rádió?! A Lumia 620-on kívül az összes Nokia Lumiában van rádió (Amber frissítés óta)
2013. okt. 7. 10:37
 6/13 A kérdező kommentje:
telefongurun azt írja hogy nincs benne rádió!
2013. okt. 7. 11:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Lumia 520. Magyarországon ingyenes navigációs licenc, külföldön már kéri, hogy vedd meg. De otthon nagyon frankón működik, tapasztalatból mondom. Gyorsan talál jelet, és stabilan tartja. Kamerája ebben a kategóriában pedig kiemelkedő. Igaz, nincs LED segédfény, így éjjel lehetetlen vele fotózni, de nappal sok jóságot ki lehet belőle csalogatni.

2016-ig támogatott a WP8, így a kis 520 is mindent megkap. 3G, IPS kijelző, szuperkapacitív érintőkijelző (kesztyűben is érzékeli az érintést). Ezek mind olyan jóságok, amik az 520 számlájára írhatóak. Az Amber frissítés óta pedig funkcionalitásban és sebességben is gazdagabb a gépezet.

2013. okt. 7. 11:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valószínű hogy a Lumia 520-at veszem akkor, bár tényleg nem ártana még ha vaku lenne rajta, de amúgy minden meg van benne ami nekem kell. Ilyesmi árkategóriába ami hasonló tudású és még vaku is van benne tudtok ajánlani még?
2013. okt. 7. 12:36
 9/13 A kérdező kommentje:
de még azt is olvasom hogy ebbe ilyen micro sim való? nekem normál sim kártyám van én azt a számot nem szeretném lecserélni ilyen esetben mi a teendő?
2013. okt. 7. 12:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Ingyen kicseréli a szolgáltató, a számod megmarad!
2013. okt. 7. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!