Iphone 4s telefonomat nem ismeri fel a Windows 8. De annyira nem ismeri fel, hogy még csak tölteni sem kezdi. Mindent próbáltam. Mit tegyek?
Na most kicsit tisztázzuk a dolgokat.
Telefonod elvileg rendben más gép felismeri?
Az adatkábel rendben, más gépen ezzel az adatkábellel ismeri fel?
A géped USB portjai rendben szóval ha egy másik telefont pendriveot akármit dugsz rá akkor felismeri?
Ha bedugod a gépbe a telefont akkor egyáltalán észre veszi hogy USB eszközt csatlakoztattál?
Egyrészt nem tudom mikori itunes-od van fent de esetleg nyomj rá egy frissítést ha ez megvan akkor
Az itunest zárd be, a szolgáltatásoknál állítsd le az aplle mobile device szolgáltatást (vezérlőpult felügyeleti eszközök szolgálatások) dugd be a teledfont és indítsd a szolgáltatást és indítsd az itunest.
Egyébként kicsit vissza kanyarodva az első kérdésemben volt egy olyan pont hogy USB eszközként felismeri-e a telefont vagyis az eszközkezelőben látsz változást?
Mert most vagy én értelek félre vagy erre írtál mégis nemet az utolsó hozzászólásodban.
Direkt írtam aztán nemet mert arra a kérdésre hirtelen nem emlékeztem válaszolás közben.
Szóval a gép nem ismeri fel. Megpróbáltam amit leírtál most, így sem csinál semmit, nem veszi észre hogy csatlakoztattam valamit, stb... :/
Érdekes a dolog, igazából az hogy usb-s eszköz van a gépre dugva észre kéne vennie még akkor is ha esetleg valamiféle driver problémája van és nem működik.
Mivel a telefon más gépeken megy ezrét azzal gondolom nincs baj, mivel a kábele is megy más gépeken így valószínűleg azzal sincs, és a gépeden az usb portok egyébként működnek valószínűleg azzal sincs.
Esetleg USB driver uninstall reinstall... de csak tipp kezdenek elfogyni az ötletek legalábbis így látatlanba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!