Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket a kettő közül?...

Melyiket a kettő közül? IPhone5 vs 5S?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, egyik sem olcsó, viszont úgy érzem, hogy elég lenne nekem a sima 5-ös iphone. Nincs szükségem ujlenyomatolvasora,igy hát nem is nagyon venném meg a drágábbikat, viszont a video-nál nagyon jo az a Slomov, amit ki is tudnák használni,mert eléggé ilyen fotocentrikus vagyok inkább.Érdemes lenne csak ez végett a drággábikat választani? Esetleg irhattok elonyoket hátrányokat a kettovel kapcsolatba,akinek van tapasztalata...

2013. okt. 6. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
iPhone 5-t már nem tudsz venni, csak 5S-t és iPhone 5 helyett 5C-t! :)
2013. okt. 6. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

De tud venni még sima 5-öst, pl a T-mobileba csak novemberben vagy decemberben lesz 5C/5S, addig lehet sima 5-öst venni.

Amúgy meg 5S-t vegyél.

2013. okt. 6. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen? Akkor jó, rosszul tudtam, bocs.

Amúgy szerintem is inkább vedd meg az 5S-t, mert pl az ujjlenyomatolvasón felül is rengeteg dologban jobb, pl jobb képeket csinálhatsz vele és maga a telefon sokkal gyorsabb.

2013. okt. 6. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
ráadásul tovább marad támogatott.
2013. okt. 6. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Október 25-én jelenik meg a t-mobileban az iPhone 5S és az 5C...
2013. okt. 18. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Addig lesz még 5-ös amíg el nem fogy a szolgáltatóknál.

Így szinte biztos, hogy lesz egyszerre i4, i4s, i5, i5c, és i5s is.

Esetleg az i4 el fog fogyni.

Akkor majd láthatod az árakat is. Talán az 5-ös árát lejjebb viszik.

Azt meg senki nem tudja, hogy hogyan árazzák be ezeket. Nem rég lejjebb vitték az i4s árát is. Bár ha az eddigi árazásból indulunk ki, akkor sokkal jobban megéri függetlenül venni az Apple-től. Ott meg kb 210 lesz a 16-os i5s.

Ha a fényképezés neked fontos, akkor mindenképp i5s.

Ezt pedig ajánlom figyelmedbe.

[link]

2013. okt. 18. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Az 5-tel nem tudsz ilyet.

[link]

2013. okt. 19. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!