Akinek van Sony Xperia Z telefonja, az szerint tényleg jó telefon? És mennyire vízálló? Megéri megvenni, mert olyat szeretnék venni
És mennyire vízálló?
IP57-es szinten
ha fontos hogy vízálló legyen megérheti de egyébként nekem nem kéne mert a kijelzője nem valami szép,ha meg az nem szép akkor meg ott eszi meg a fene az egészet.
szerencsére már váltottak és a jobbak már Triluminos kijelzővel jönnek.
/A képernyő a gyengéje, egyben az előnye/
ez egy nagy baromság,nem tudom honnét szedted ez.
attól hogy szarabbak a színek még nem jelenti azt hogy aksit nem szívja,a háttér világítás ugyan úgy meg van csak gyengébb színt ad a folyadékkristály.
az amoled nagyon színes mégis sokkal kevesebb árammal beéri mint akármelyik lcd fajta.
az meg hogy 5colon full hd felbontást kapott marhára nem energiatakarékos.
az a nagyon nagy pixel sűrűség semmire nem jó,nem látsz pixelt már 330ppi értékű kijelzőn sem a 441 tök felesleges parasztvakítás,sőt grafikai téren gyengíti is a telót.
az én telóm pl ugyan olyan hardverekkel rendelkezik mint a Z csak az enyémben 4,7colos true hd kijelző van és grafikus teszteken jócskán a Z teljesítménye felett van mert nem terheli le a sok felesleges pixel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!