Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért is éri meg Iphone-t...

Miért is éri meg Iphone-t venni, illetve miért számít "luxus" cikknek az árán kívül?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mivel is tudd többet mint a versenytársai és miért jobb mint egy androidos eszköz? Hallottam már dolgokat az iphonekról, hogy meg vannak az egyedi megoldásai ezek közül írnátok párat amiről én tudok pl: Nem lehet a hátlapját leszedni és, hogy zenét csak programon keresztül lehet.

2013. okt. 6. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Akinek volt már az tudja milyen az Apple érzés megvan a feelingje neki amit semmi más nem ad . Egyébként Iphone-t használtam de legutúbb S3 LTE-t vettem mert nagyon erős erősebb mint az Iphone 5 de lehet még az 5s is és jóval olcsóbb de legközelebb Iphone-t fogok venni jó érzés lesz visszatérni a márkához nem azért mert a Samsung rossz hanem egyszerűen hiányzik az az érzés .
2013. okt. 6. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:

"Apple érzés" XDDD

Jobb helyeken egyáltalán nem számít luxuscikknek, itthon is csak azért, mert 3 havi fizetésbe kerül. Civilizált országokban meg havonta tudsz belőle venni hármat.

Annyiban jobb, mint az android, hogy az oprendszert és a programokat nem kell kismillió hardverre optimalizálni, hanem csak arra a pár készülékre, amit az Apple gyárt.

Anyaghasználatban is kicsit minőségibb, mint az androidos telók nagy része.

Összességében szerintem nem éri meg az árát.

2013. okt. 6. 17:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy haverom akarja eladni durván áron alul, hibátlan állapotban van (IPhone 4), de azt mondta macerás a használata.
2013. okt. 6. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérd kölcsön tőle, és próbáld ki :)
2013. okt. 6. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem (még) nincs iPhoneom, csak egy iPad 4-esem. Jó ideig hezitáltam, hogy megvegyem -e, vagy sem. Végül megvettem és életem egyik legjobb döntése volt. Nagyon szeretem. Egyszerű kezelni, nem kell mindenféle frissítésekbe belemászni úgymond, az App Storeban csak egy kattintás. Nekem az egyszerűsége és az egyértelműsége tetszik. Lány vagyok és nincsenek nagy igényeim meg elvárásaim. Egy ilyen eszköztől azt várom el, hogy ne fagyjon le, ne legyen lassú, gond nélkül tudjak küldeni és fogadni nagyobb fájlokat is, készítsen jó képeket, szóval működjön kifogástalanul. Na, az Apple és az iPadem ezt garantálja. Volt a kezemben egy Samsung telefon, azt hiszem az S3 Galaxy. Jóval lassúbb volt, mint az egyik barátnőm iPhoneja. Én telefonokat illetően mindig Nokiás voltam, még most is egy C3-asom van, de azt hiszem, hogy iPhonera fogom cserélni. A Nokia okostelefonjai nem tetszenek, a Samsung meg sosem jött be valamiért. Amúgy nem tartom luxuscikknek az Apple termékeket, de nem is havi 100k-ból kell kijönnöm, szóval... 23L.
2013. okt. 7. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!