Miért tölt le a mobilom magától új játékokat, és ezt hogy állíthatom le?
Magától alapból tényleg nem.
Vagy olyan dolgokat töltesz le amik felraknak egy reklám appot vagy hasonlót magukkal együtt vagy talán a google playben az alkalmazások automatikus frissítése be van kapcsolva. De akkor is csak olyat kellene kitennie amit te töltöttél le.
Új, és az én gmailomba vagyok bejelentkezve :)
Viszont most kivételesen rákattintottam az egyik ilyen ikonra (eddig mindig rögtön töröltem őket), és tulajdonképpen ezek csak reklámok. Mindig a samsung play-be vezetnek, hogy telepítsem őket. Szóval változik a kérdés. A reklámokat hogy lehet megakadályozni? :)
Az ilyeneket tipikusan az ingyenes játékok szokták csinálni.
Felteszel egyet ami folyamatosan fut a háttérben, aztán az kirak ilyen ikonokat az asztalra.
Nézd meg a futó alkalmazásokat, zárd be az összeset majd később nézd meg, hogy miket nyitott meg. Ha látsz közte valami játékot a fejlesztőtől aminek az ikonjai kint vannak, akkor az lesz az.
Azt kell törölni vagy megvenni ha lehet. Miután megvetted már nem dob fel ilyen reklámokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!