Vettem egy LG optimus L9-et. Ennek ki kell sütni az asiját? Milyen következményekkel járhat ha nem teszem meg?
Kisütheted. Olajban egy kis sóval, borsal. Hagymakarikát ne hagyd ki, és a kockára vágott szalonnát se.
Ha nem teszed meg mivel járhat? Használhatod a telefonodban.
Az értelmetlen gyökerek kedvéért így írom:
Tehát lemerítem teljesen a telefont, ráteszem töltőre kikapcsolva és 16 órán át rajt hagyom. Ezt a mai telefonoknál is kell alkalmezni?
Érthető voltam kedves 1-es? Ha nem értesz valamit írd nyugodtan, elmagyarázom:)
Írok kedves kérdező. De nem biztos, hogy tetszeni fog. Kettőnk közül te vagy a gyökér, és a hülye is, aki nem tudja elovasni azt a tetves szar papírt amit a hulladék telefonhoz kapott. Tudod, ott is, meg itt is leírták mit kell. Lusta szar vagy, h ennek sem bírsz utánnanézni. :D
válaszodtól kímélj meg.
A használati utasítás elolvasásakor ez a kérdés fogalmazódott meg benned?
Amikor a 24-ik oldalhoz értél a "A telefon töltése" menüponthoz, akkor mi történt? Kettőt lapoztál?
A válaszoló csak viccelni szeretett volna, szerintem a kérdésből azt szűrte le hogy a kérdező talán 3-6 éves korú lehet, így nem képes azt a dokumentumot elolvasni amelyet a gyártó alapos gondossággal a felhasználó számára fontos ismeretekből állított össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!