Vodafone Red tarifa a Vodafone-nál, hogy van ez?
Miért nem hívod fel a vodafone-t és kérdezed meg tőlük, hogy merre hány méter??
Sosem értettem, hogy az emberek miért mástól várják a csodát, amikor közvetlen és megbízható helyről juthatnának infóhoz.
Miért szerinted a vodánál hülyék ülnek akik nem tudják elmagyarázni???
Tőlük szerinted bárki kompetensebb ebben a témában???
De igazad van bizonyára a laikusok jobban tudják, hogy mi merre hány méter ezzel kapcsolatban.
Hát ez ilyen új számítás :D Telenornál is ilyesmi van most! Én is néztem és én így értelmeztem:
ugye ha előfizetsz 2 évre akkor a Red havidíja 9990Ft ezt fizeted havonta hogy telefonálhass... Na és akkor a telefon: iPhone 5 (16 Gb) havi 8000Ft-ot fizetsz pluszba (ez 24 hónapos szerződés esetén 192 000Ft) + ugye amennyiért odaadják helyben 9990Ft vagyis összesen 201990 Ft-ot fizetsz a telefonért! Gondolom az benne a jó, hogy nem tűnik soknak meg 10000ért elviheted szóval kb. olyan mintha részletfizetésre vennéd, nem kell kifizetned egyszerre, hanem havonta fizetsz érte na most 201990Ft-ért egy Vodafone függő iPhone 5 nem éri meg mikor kártyafüggetlent lehet venni mondjuk ilyen APRekben kb. ennyiért vagy más helyeken akár 40.000Ft-tal olcsóbban!
ma 18:33
Ebben az egészben csak az az érdekes, hogy olcsóbb tarifával olcsóbb a telefon is. Ott van alatta, sőt oda is van írva, hogy max 175e a készülék előfizetéssel.
Szerintem biztos, hogy elírás lesz, de lehet itt agyalni a tutit úgyis a vodánál tudnák megmondani. Csak ugye a kérdező túl okos ahhoz, hogy felhívja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!