Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen jó qwerty billentyűzete...

Milyen jó qwerty billentyűzetes okostelefonok vannak, amik nagyjából könnyen kezelhetők?

Figyelt kérdés
[link] a jobb oldalinak mi a neve? Kb. 70 000 ft-ig tudnék telefont venni, fontos,hogy ne legyen használt (ne savazzatok kérlek nem nekem lesz).

2013. okt. 5. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:

A jobb oldali egy Samsung B5510, B5512, B5512B, vagy B7800 (a 4 telefon teljesen egyforma), a bal oldali pedig egy Samsung Galaxy W

Hogy melyik qwerty-billentyűs telefon mennyire könnyen kezelhető, azt nem tudom, de tudom ajánlani még ajánlani például a SonyEricsson Xperia Pro-t, az nemcsak hardveresen jó, de 3D-kamerája van!

2013. okt. 5. 11:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Perpillanat xperia arc s-em van, viszont azon is van 3D kamera,nem tudom hogy kell használni:D de ez a telefon jó lenne...:) de tudsz még?:D
2013. okt. 5. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
HTC ChaCha. Két éve használom, imádom.
2013. okt. 6. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!