Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha találtam a buszon egy...

Ha találtam a buszon egy iPhone 4-est akkor valahogy utánna tudnak keresni hogy nem az enyém persze a SIM kártyát kicserélem de valahogy meg tudnak vele keresni és bizonyítani hogy "loptam"?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm

2013. okt. 4. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolnám, hogy hívj fel a telefonban levő kontaktok közül valakit, neki ki fogja írni a számot és tudni fogja ki a telefon tulaja. Felveszi vele a kapcsolatot és te vissza tudod szolgáltatni a telefont.
2013. okt. 4. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy lelkiismeretes, simán tartsd meg. Nem fogja megtalálni az eredeti tulaj. De én is megkeresném a gazdáját, mert nem olcsó mulatság iPhone-nal villogni.
2013. okt. 4. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Elméleti lehetősége fennáll, hogy ha a tulajdonosa feljelentést tesz a telefon ellopása miatt, IMEI alapján megtaláljanak, gyakorlatban ezzel senki sem fog foglalkozni. Ugyanakkor én is azon a véleményen vagyok, hogy hívd fel a kontaktok közül valamelyik személyes nevűt ("anya", "apa"), te is örülnél neki, ha hasonló helyzetben más is ezt tenné. No meg: ha van kis esze a tulajdonosának, hamarosan iPod Touch-á fog degradálódni a telefon, mert letiltatja (főleg, hogy SIM-je is benne van).
2013. okt. 4. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Simán bemérhetnek, és lopásért el is ítélhetnek. Vagy hívj fel valakit a telefonkönyvből, és kérd meg, hogy szóljon a tulajnak, vagy 3 napon belül add le a helyi rendőrkapitányságon. Ha x ideig nem jelentkezik érte miután leadtad, kérvényezheted, hogy megtartsd.
2013. okt. 4. 20:25
 5/8 anonim válasza:
Ahogy hazaér le tudja tiltani a telefonodat, vagy nem tudom kit nevezünk most tulajdonosnak, és onnantól semmit sem tudsz csinálni vele, már csak alkatrésznek lesz jó.
2013. okt. 4. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Vagy hívj fel valakit, vagy vidd be a szolgáltatóhoz, a SIM-mel együtt.

Ha találtad, akkor nem nagyon tudják rádbizonyítani, hogy loptad, mert nincs mit.

2013. okt. 4. 23:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Visszaadni nem birom mivel a tulajdonosa holland en meg szerb szoval nem birom de visszaadnam
2013. okt. 5. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor írj neki egy emailt, semmibe nem kerül. Aztán majd ő eldönti, hogy elmegy-e érte.
2013. okt. 5. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!