Érdemes érintőképernyős telefont venni?
Gyorsan karcolódik? vagy ha vigyázok rá akkor kevésbé? mik az előnyei/hátrányai?
tapasztalatokat várnék.
csatlakozom az elsőhöz, ne vegyél! hol müködik, hol nem, soha nem azt csinálja amit én akarok!
szervizbe is volt már, mert 1 hét után nem müködött.
most lenne 2 hónapos a telefon, de megszabadultam tőle.
béjjáááá
Ezek a problémák csak a gagyiérintős telefonoknál jelentkeznek. A kapacitív kijelzős telefonok egyszerűen nem reagálnak semmi másra, csak az ujjadra, így lehetetlen felvenni zsebbők kivételnél a telefont. Arról nem is beszélve, hogy az iPhone például nem csak egy gombnyomást kér amikor felveszed, hanem egy scrollt kell elhúznod.
Sokkal jobb mint egy gagyi 1-9 gombos múlt századi vacak. Mi az előnye? Óriási kijelző, rendesen használható webre, rendesen használhatóak az okostelefonok funkciói, nem fél óra megírni egy sms-t, hosszabb szövegek is írhatóak vele.
Hátránya? Jobban kell rá vigyázni, hogy a nagyobb képernyőfelületet be ne törd.
samsungot szeretnék, s5230at vagy s5600at...
nokiák túl drágák nekem, az lg pedig nem tetszik.
remélem ezek nem annyira gagyik.. iphone is től drága pedig az fullos:)
Én egy htc készüléket használok hogy ha az ember össze barátkozik a screenlock funckicióval akkor nincs ezzel baj, persze hogy ha egy nokia 3210es ről is azt gondolod hogy pilóta vizsga kell rá akkor ne vegyél... DE azért szidni egy érintőképernyős telefonokat mert a _user_ nem ért hozzá az meredek. Persze lehet hogy ezzek a 30-40e ft körüli "csodák" tényleg semmit nem érnek. De a komoly készülékek akkár, iPhone, HTC-k stb. jó készülékek. Tehát ha biztosan jó készülékre nincs pénzed akkor ne vegyél ilyet.
De am. meg neten elolvasol egy pár tesztet, fórumokat és rá fogsz jönni hogy jó-e valamire amit kinéztél vagy semm.
Üdv,
fú eléggé megoszlanak a vélemények:S
már magam sem tudom, hogy mit szeretnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!