Rudex1 kérdése:
Mit vegyek? Iphone 5s, Samsung galaxy s4, Samsung note 3 (még nagyon feiss) vagy Ipad 4 retinát? Most iphone 4-em van de már unom. Ipad 4-nél pedig nincs jobb. Ár nem számit mert előfizetéssel veszem!
Figyelt kérdés
#Iphone/Samsung/Ipad
2013. okt. 3. 13:39
11/12 anonim válasza:
sok irigy androidos bu*i :)
szerintem iphone 5snél maradj,én is azt készülök venni
12/12 A kérdező kommentje:
Végre,létezik okos ember =). Egyébként eldöntöttem hogy mit fogok venni,az Ipad 5-öt várom már meg az Ipad Mini 2-őt.Oktober 22-én fogják bemutatni mind2-őt szóval úgy novermber/decermbera-ben már lehet kapni (reméljük). Ugyanis abba az lesza különbség (Ipad 5) hogy A7 + IdTouch + Slow Motion kamera + Új dizájn ami nagyon szép lesz. Ezeken kívül rejt még sok mindet a tarsolyába de szerontem ezek a legfontosabbak ;)
2013. okt. 15. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!