Irnátok jó játékokat lumiára? (lumia 520)
Figyelt kérdés
Nektek milyen játékok tetszenek a lumia 520 on? Légyszi sokat írjatok és ingyenes legyen:D Köszönöm.:)2013. okt. 3. 11:53
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ezek mennek rajta? Booram, mou spacetub, talking tom cat,chicken story, zombie village, fruit slash és a temple run? Mert ezeket már láttam hogy jók:D
2013. okt. 3. 12:01
2/4 A kérdező kommentje:
És a játékokat tényleg olyan nehéz telepíteni mint mondják? Nem annyi hogy belépsz az áruházba és a játéknál rámész hogy download? Vagy ez most hogyvan?
2013. okt. 3. 12:14
3/4 anonim válasza:
Tényleg jók és mennek rajta, de pl én a Temple Run-t én itt Mo-n nem tudtam letölteni csak Németeknél.
Játékot meg egyáltalán nem nehéz telepíteni..biztos valami hülye androidos találta ki ezt is... -.-"
4/4 anonim válasza:
Próbáld majd ki pl. a Wake Woody-t vagy AE 3D Moto-t! :)
Még pár , ami szerintem jó: Six-Guns, Jetpack Joyride
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!