Van információtok afelől, hogy a HTC Sensation XE várhatóan mikorra kap Android frissítést?
Figyelt kérdés
Jelenleg 4.0.3 android fut rajta 3.6 sense felülettel (immár 2012. május egy frissítés sem jött ki rá)2013. okt. 2. 20:14
1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg ha rootolásra adnám a fejem, akkor melyik romot ajánljátok ?
2013. okt. 2. 20:42
2/3 MayDay86 válasza:
Xda-n keresgélj vagy google/ htc sensation xe update. De szerintem rootold és rakj fel egy cyanogen romot bár ez az én véleményem.
3/3 A kérdező kommentje:
cm-10-20130908-NIGHTLY-pyramid ilyen nevezetűt találtam. Ez jó az én telefonomra? Igazság szerint minél frissebbet szeretnék, 4.2.2 vagy 4.3 androidot. Esetleg a rootolás folyamatáról egy magyar leírást valaki?
2013. okt. 3. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!