Fognak hátrányok érni, ha feladom a mostani okostelefonom? És visszaváltok olyan telefonra, ami tényleg telefon.
Nem is használom különösebben semmire. Zenét hallgatok, telefonálok rajta. Szóval nem úgy használom ahogy ki lett alakítva. Amúgyis hamar merül, mert ugye ez vele jár.
Tesóm meg akar egy okos telefont, és gondoltam neki adom az enyém, én meg szerzek egy régi RENDES telefont, amivel csak telefonálni lehet, zenét hallgatni.
Most sok mindent kell majd nélkülöznöm? Nem Facebookozok, amire használják sokan, ha kell a net van PCm.
Szóval érhjet bármi hátrány? Vissza gondoltam pár évvel ezelőtti időkre, mikor régi rendes telefonom volt, és az is elég volt.
Mondták, hogy ha munkám lesz, és emailezni kell jól fog jönni, de még pár évig nem lesz munkám az tuti. :)
Szóval nem szükséges az élethez annyira ugye?
Nem, csak érdekel mások hogy gondolják. Hogy jó-e az ha nem nagyon használom akkor is.
Mert sokan nem használják, mégis, szerintem az emberek 60-70%ának okostelefonja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!