SE X10 Mini-t mennyiért lehetne még eladni?
14ezerért probálgatom eladni, de hát nem nagyon megy... :(
Pedig hát egyáltalán nem rossz telefon. Nem olyan gagyi, mint egy x8 vagy egy galaxy mini, mégis azokat veszik inkább :(
Az enyémnek legalább szép uj hátlapja van, semmi karc, rá tudnám fogni, hogy max fél éves.
Ki is van maxolva a teljesitménye, rootolva van, le vannak törölve róla a hasztalan dolgok.
Zenét is tök jó minőségbe játssza vissza (mostani beats audios desire c-m hez képest klasszisokkal jobb)
Vagy egyáltalán hol probálkozzak? Ilyen aluljárós boltba nem merem elvinni, mert félek, hogy a boltos embere követni fog és megprobálja elvenni. :(
14ezerért? ultragyenge ez a teló. és gagyi.
az x8-nak amúgy szebb a kijelzője, a nagyobb felbontás miatt, annyiban gyengébb, hogy 3megapixel kamera meg nem led villanó.
max 8ezret adnának érte. ha adnék. annyit talán megér
X8-al haggyálmár :D Nevetséges, ahogy igy véditek azt a gány telefont...mennyi RAM is van benne? Mondjuk csak ki együtt? 192 Mega? X10 minibe 256-van!
És hát a kamera és a lámpa nekem pl olyan dolog, ami nagyon jo, hogy vannak.
Arról nem is beszélve, hogy milyen már az x8-nál, hogy ilyen pereme van a kijelző körül? Be se tudsz nyulni a kép sarkába, mert ott a perem...
Még kezdd el nekem, hogy az x8 az milyen jó!
Én ugy vettem észre, hogy a sok nép azt a telót isteniti, amit meg bir venni és valamennyire menőzni is tud vele....és hát az x8 anno ilyen volt...
akarták már megvenni 14 ért, vaterán, csak a végén elkezdi a nő, hogy JÖTT EGY SZÁMLÁJA ÉS BE KELL FIZETNI... :/
Ja meg egy másik nő is meg akarta venni 10 ért, aztán adott volna 12-t is, csak adjam már oda neki még aznap este :D
Akkor még keveselltem ezeket az összegeket, úgyhogy visszamondtam :(
Igazából, ha használsz ilyen app killert, akkor eléggé pörög a teló, mert még a legalapabb androidos teló is nevetve futtat 2-3 átlag alkalmazást párhuzamosan
Csak ugye mivel a legtöbb program serviceként megy (pl fb messenger, ujabb fajta youtube), azok mindig ott rohadnak a memóriába FELESLEGESEN! Pl ha böngészek a youtube appal és utána kilépek, akkor az mindig ott nyilik meg, ahol abbahagytam, és véletlenül sem a főoldalon, mondjuk a felkapott videók részen...
Szóval egyszerűen szánalmas.
Ellenben pl magyar rádió hangtárt szoktam hallgatni és a magyar rádiós appot, ha háttérbe hagyom, és elinditok még 1-2 appot, akkor egyszerüen fogja és bezárja magától elhallgat a rádió (512 mega RAM van most a telóban és android 4, szóval már elvárná az ember, hogy legalább a memóriakezelés ne legyen fájdalmasan béna) :(
Ja és akkor most erre az a megoldás, hogy vegyek több RAM-mal rendelkezdő telefont? :D MÉG VÉLETLENÜL SEEEEEEM, hanem inkább az lenne a megoldás, hogy nem kéne annyi hulladék appot csinálni, ami csak a memóriát xarja tele vég nélkül, de közbe hulladék lassú és fagy össze-vissza. Mert pl a youtube appnál maradva, a legújabb youtube app minimális funkciókat tud, mégis csak hízik és hízik és lassul. Most mégis mit fejlesztenek rajta akkor?
Én ott vesztettem el az összes bizalmamat, amikor megláttam, hogy egy 80 ezres HTC telóban a menüben "build" helyett "bulid" van irva.
RÉGEN érdekes modon le tudtak mindent forditani hiba és elirások nélkül, most meg már mindent ez szánalmas automata googlés forditó csinál, aztán emelett lusták átnézni az emberek azt a pár szót, amit a szoftver kiir? HOGY LEGALÁBB HELYESEN LEGYEN LEIRVA.
Hát ha ilyen téren nem törödnek a precizitásra, akkor a programozási készségeik is hasonalóan trehányok? Ja, azok!
hát én x10 mini anno 43 ezer forint volt :D 2010-ben, amikor még kiröhögtek, mikor mondtam, 600MHZ-s a CPU a telóba, mondván, hogy a "telefonban nincs is proci, és ne okoskodjak már"!
Most a meg hülyegyerek azon feszül, hogy neki olyan jo telója van, hogy még nem tudta megtölteni a 2 giga ramot az xperia z-jébe....hát öcsém ezért megérte neked a teló...sok értelmes dologra használhatod...
Én elég nagy kocka vagyok, de nekem még az okostelefon se kell több mindenre, minthogy gmail, youtube, indavideo, zenelejátszó, pdf olvasás úgy, hogy a szöveg rá van tördelve a képernyőre, és a rövid sorokat nagyon gyorsan lehet olvasni, mert nem kell hosszú sorokon mozgatni a szemedet jobbra balra...
Emelett ugye majdnem minden fontosabb weboldalnak van mobilos változata, úgyhogy nem tudom miért ekkora elvárás, hogy a teljes weboldalt vigye a teló gondolkodás nélkül.
Az az igazság, hogy az android fejlesztés nagyon érdekes téma, mert sok a lusta programozó, akik facebookon nőttek már fel és nem tudják milyen megfeszitve dolgozni valamin.
És emaitt meg megscinálják a trágya appokat, és majd a 4magos telo UGYIS viszi, akinek meg nincs olyan, az mindenki csicska.
Csak éppen azért van 4 magos proci, mert ilyen ARM cpu-kat, ami a telokba vannak, már vagy 20-30 éves szabványok alapján gyártanak és semmi extra fejlesztést nem is csinálnak, csak összelegózzák a komponenseket. És beledobálják egy műanyag dobozba és kész a telefon. Igy jellemezném az elmúlt 2-3 évet.
Mert ha bemész a google play-be, külön müvészet megtalálni a valamirevaló alkalmazásokat. A legtöbb hulladék. Tök irreveláns dolgokat nyomnak az ember orrába. Pl shotgun app. 50+ millioszor töltötték le. Valószinüleg a programot ilyen 1 kattintásos módszerrel csinálta valami kis nóném emberke, akinek valószinüleg semmilyen programozási képesítése nincsen.
Ellenben, multkor kerestem óra widgetet, abból kb 50 darab van az egész marketban, mig kirakóból, országzászlós batterywidgetből, meg egyéb lomból meg millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!