Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsungomat nem ismeri fel...

A Samsungomat nem ismeri fel a gép, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve, hogy vettem a Samsung F480-t, és kb. augusztus óta se a laptopom se a sima számítógépem nem ismeri fel, ha USB-vel csatlakoztatom, pedig azelőtt simán rögtön nyitotta meg a telefon és a benne lévő memóriakártya tárolt adatait, most meg semmit nem csinál, miközben a telefon azt írja ki, hogy csatlakoztatva. A samsung PC studio sem működik, és azt eddig sem használtam. Fogalmam sincs mi lehet az oka, de égetően zavaró, hogy egy dalt nem tudok rárakni, meg egy képet nem tudok róla feltenni a gépre, mert nem csinál vele semmit. A memóriakártyaolvasó meg mindig formázni akarja a kártyát, azt meg nem akarom, hogy eltűnjön a kártyáról minden... Valami megoldás?
2009. nov. 8. 11:43
 1/4 anonim válasza:

Nekem pár napos Samsung C3050-esem van, ugyanezzel a panasszal. Ma felhívtam a Samsung ügyfélszologálatát, hogy érdeklődjek, mi a teendő ilyenkor. Az ügyfélszolgálatos hölgy teljesen hülyének nézett, hogy nem tudom, hogy le kell tölteni a támogató softwert. Le is töltöttem, de nekem úgy sem működik. (Az ügyfélszolgálat éjszaka nem üzemel, hogy visszahívhassam őket..:) Egyébként is, réges-régi a gépem, és nem vagyok benne biztos, hogy nem a gép a hibás-e a kudarcban. Holnap letesztelem egy másik gépen is.)

De neked lehet, hogy segít, a www.samsung.com/hu-n a jobb oldal tetején található keresőbe kell beírni a modellszámot, és kiadja a letöltendőket.

Egyébként bluetooth-val még nem próbáltad? Van az a kis ketyere, amit csatlakoztatni kell a géphez. (Nekem ez sem működik.) Sok sikert!

2009. nov. 10. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Megnézted már hogy az usb beállításoknál hova van állítva a teló? Van a háttértár(erre gondolsz te),van a Samsung Pc studio (ehez kell a szoftver) továbbá médiatár és nyomtató üzemmód is...
2009. nov. 10. 23:54
 3/4 A kérdező kommentje:

első válaszoló: a letöltött samsung pc studioval sem működik :/ és bluetoothom (és "ketyerém") nincsen a laptopon.

második válaszoló: nekem minden alkalommal kéri csatlakoztatáskor, hogy háttértár, pc studio vagy médiatár legyen, és egyiket sem olvassa, szóval elég idegesítő.

2009. nov. 11. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Még 1 ötlet:próbáld másik usb aljzatba dugni az adatkábelt. Nekem volt olyan,hogy nem ismerte fel a telót,csak miután átdugtam egy másik portba a kábelt....igaz az SonyEricsson volt,de hátha:)
2009. nov. 11. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!