A Samsungomat nem ismeri fel a gép, mit tegyek?
Nekem pár napos Samsung C3050-esem van, ugyanezzel a panasszal. Ma felhívtam a Samsung ügyfélszologálatát, hogy érdeklődjek, mi a teendő ilyenkor. Az ügyfélszolgálatos hölgy teljesen hülyének nézett, hogy nem tudom, hogy le kell tölteni a támogató softwert. Le is töltöttem, de nekem úgy sem működik. (Az ügyfélszolgálat éjszaka nem üzemel, hogy visszahívhassam őket..:) Egyébként is, réges-régi a gépem, és nem vagyok benne biztos, hogy nem a gép a hibás-e a kudarcban. Holnap letesztelem egy másik gépen is.)
De neked lehet, hogy segít, a www.samsung.com/hu-n a jobb oldal tetején található keresőbe kell beírni a modellszámot, és kiadja a letöltendőket.
Egyébként bluetooth-val még nem próbáltad? Van az a kis ketyere, amit csatlakoztatni kell a géphez. (Nekem ez sem működik.) Sok sikert!
első válaszoló: a letöltött samsung pc studioval sem működik :/ és bluetoothom (és "ketyerém") nincsen a laptopon.
második válaszoló: nekem minden alkalommal kéri csatlakoztatáskor, hogy háttértár, pc studio vagy médiatár legyen, és egyiket sem olvassa, szóval elég idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!