Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csalódtam az okos telefonokban...

Csalódtam az okos telefonokban! Tudtok nekem ajánlani rendes régi "buta telefont" ami mégis többet tud az sms/hívásnál? Kifejtem pontosabban.

Figyelt kérdés

Engem is behülyített mindenki, hogy mennyire fontos az okos telefon.

Nekem eredetileg egy Nokia 5310 Xpress Music telefonom volt.

Teljesen jó volt végül is az is, de bedőltem annak, hogy a mostani Androidos telefonokban mennyi lehetőség van. Mindenkinél azt láttam, bújták a telefonjukat, neteztek rajta, filmet néztek, játszottak, és úgy gondoltam, hogy "bakker, ez egy számítógép csak kicsiben! Mindent lehet rajta amit otthon egy PCn! Nekem is kell!

Aztán rájöttem, hogy aha, a felét nem használom amit tudna!

Sok lehetőség, de én a felét nem használtam ki.

Nekem 4 dolog fontos: 1. GPS Navigáció. Értsd: Mész autóval, mutatja a térképet, és mondja hol kanyarodj le.

2. Zene, nagy mennyiségben(akár 30 giga) simán telepakolom zenével a telefont nagyon szeretek zenét hallgatni.

3. Fényképező(nem kell a 10+ mp, minek? Ha fotózni akarok fényképezőt veszek!

4. WIFI kapcsolat, internetezési lehetőség(otthon azért tudjam megnézni az E-mailjeimet anélkül, hogy bekapcsolnám az asztali gépem)

És természtesen a szokásos Hívás, SMS.

És ne legyen érintéses izés képernyője, sima nyomógombok, azok jönnek be.

Van ilyen telefon? Úgy érzem amiket felsoroltam(netezzek wifin egy régi telefonon? Azt nem szokás!) GPS navigálás? Hova raknám fel az Igot?

Azok régen nem megoldottak voltak.

Vagy van ilyen telefon? Ami ezeket mind megtudja csinálni nekem ma 2013 ban? És nem érintéses képernyője van?

utálom azt! Mindig akadt, össze-vissza nyomkodtam a zsebemben, 1 picit nedves volt a kezem, már semmit nem ragált...

Tudtok nekem ilyen telefont ajánlani? Tehát GPS navigáció sok zenét tehessek rá kamera legyen azért benne, és WIFIn tudjak netezni érintős izés képernyő nélkül!

Vannak ilyenek? Tényleg végig gondoltam! Más nem kell nekem!

2013. okt. 1. 22:37
1 2
 11/20 Wadmalac ***** válasza:
100%

Attól tartok, kifogtál valami ótvar vacak "okos"-telefont és most abból ítéled meg az összeset.

Én is idegenkedtem tőle, de nagy nehezen meggyőztem magam, most már nehezen lennék meg nélküle.

A felsorolt problémáid mind típusjellegűek lehettek, mert az elvárásaidra meg (a hardver-billentyűzet kivételével) mindenképpen egy androidos jószág lenne az ideális megoldás.

Az érintőképernyős billentyűzettel eleinte megszenvedtem, de aztán feltettem a Swiftkey billentyűzetet és azóta akkor szenvedek, ha egy normál billentyűs telefonba kell begépelnem valamit.

Egy jó androidos telóval hidd el, hogy gyorsan elfelejted az előítéleteidet.

2013. okt. 2. 12:30
 12/20 Wadmalac ***** válasza:
100%

Azért hozzátenném, a melós telefonomtól például teljesen mást várok el. Legyen gyorsan, könnyen kezelhető, csináljon nagyon jó fotókat, makrót is, ehhez legyen bővíthető-kivehető tárhelyem, legyen fájlküldési lehetőségem és kihangosító-headset kezelés bluetooth-on át, ezen felül csak telefonálásra használom, net csak ritkán, alkalmilag, de akkor mobilneten át.

Na erre a célra a 8 éves SE K800i-met használom, mert a célnak tökéletesen megfelel.

2013. okt. 2. 12:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Engem csak az érdekelne nagyon, hogy melyik az a bizonyos telefon, amelyik kiváltotta ezt a nagy csalódottságot.

Szerintem is valami hulladék lehetett. Egy szar telefon alapján pedig nem kellene az összeset leírni.

2013. okt. 2. 20:27
 14/20 A kérdező kommentje:

Samsung Galaxy Ace. volt. Ok, tudom, hogy az egy legalja telefon, de akkor is, maga az egész nem jött be, belassult, kikapcsolt magától. Smst írtam, és bejött a Samsung logo, hogy lekapcsol! Miközben fel volt töltve!

Nem egyszer. Akkor a szebembe annak ellenére, hogy az emberi ujjra tervezték, a zsebembe el tudtam nyomkodni!

Folyton merült. Minden este rakhattam rá a töltőre!

Minden alkalmazás leállt, meghibásodott!

A GPS 5 perc volt mire műholdat talált!

Nem jó az egész!

2013. okt. 2. 20:32
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

Jól van, ne erőltesd ahülyeséget.

Láttál egy sz@r telót. Ennyi.

Maradjunk annyiban hogy vannak jók is.

2013. okt. 2. 23:31
 16/20 Wadmalac ***** válasza:
100%

#14:

A második androidos telefonomat használom, egy X8 után most egy Z, soha még csak hasonló hibákat sem tapasztaltam. Ez van, tényleg kifogtad a xart, de ez alapján dőreség ad acta tenni minden "okostelefont".

2013. okt. 3. 07:03
 17/20 anonim ***** válasza:
59%
Igazából az az esélyes, hogy maga az Android volt rayi. Találkoztam már stabil Androiddal, jó hardveren, de sosem volt az igazi. iOS-nél stabilabb rendszer nincs, Androidhoz képest elhanyagolható mértékben okoznak kellemetlen meglepetést.
2013. okt. 4. 09:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire aktuális ,de a jó öreg Se Aino ilyen. Zárt rendszer, gps, wifi, 8.1 mpx autófokusz kamera,giroszkóp ,3g, emailkliens ,médiamenü becsukva érintős ,de kinyitva minden más hagyományos (médiamenü is elérhető hagyományos gombokkal) 0-9 fizikai gombos navi gyűrűs ,könnyen kezelhető .
2014. márc. 27. 14:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Igaz már régi a kérdés. De ennyire ostoba embert, mint a kérdező! Itt sír a szája, hogy neki milyen rossz meg stb.. És még másoktól kér tanácsot, ajánlatokat vár! Úgy látszik nincsen önálló gondolataid, neked nem is való okostelefon, mert az is helyetted gondolkozik basszus! 😀
2019. szept. 16. 09:58
 20/20 Wadmalac ***** válasza:

Azóta sok víz lefolyt a Dunán.

Most már más az android, más a középkategória is.

Azóta tutira talált olyat, amit nem kell falhoz vagdosni.

2019. szept. 16. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!