Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Előfizetést váltok?

Előfizetést váltok?

Figyelt kérdés

Ha váltok egy előfizetést telefonra. 2 évre..

Like 300 díj csomagban aminek az adatjai ezek ..

EZ tudom nem korlátozza le a beszélhetőséget!

Havi díj

100%-ban leforgalmazható belföldi alapdíjas, T-Mobile előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre valamint hangposta lehallgatására belföldön

2690 Ft

0 Ft-os percdíjjal hívható számok

Havonta 100 óra erejéig 0 Ft-os percdíjjal

hívható alapdíjas T-Mobile

hívószámok

3 db

Internet belföldön

Kínált legnagyobb sávszélesség letöltés esetén:

Kínált legnagyobb sávszélesség feltöltés esetén:

Garantált le- és feltöltési sebesség az esetek 100%-ában:

Túlforgalmazási díj:

Mi történik, ha elfogy a benne foglalt adatforgalom?

300 MB

7,2 Mbit/sec

1,4 Mbit/sec

0 Mbit/sec

0 Ft

Még több adatforgalomra lenne szüksége?

Vásároljon Net&Roll 1 GB limitbővítő opciót 1000 Ft-os havi díjért!

Azt akarom tudni ha lebeszélem ezt a 2700 ft-ot ami le beszélhető ha tovább beszélek tudom rá kell fizetni..

DE ha nem beszélek többe mint a havi díj akkor nem kell rá fizetni igaz ?

MErt sokan mondják h hiába nem beszél sz róla nyakába vágnak az embernek 20 -30 ezer forintos számlákat és azt meg én nem birom

2013. okt. 1. 16:14
 1/1 anonim válasza:
Szia. Kérdezd meg,h ha "elhasználod" a netet akkor azt tovább számlázzák e neked vagy csak lassitják?! Mire szeretnéd használni? Ha pl csak Facebook, apród stb. akkor szerintem bőven elég a 300, ha már letölteni is szeretnél dolgokat akkor már nem. Én még nem találkoztam olyannal,hogyha valaki az alapdijat beszéli csak le, de többet számláznának... ennek elkerülése érdekében pl. tudsz kérni részletes számlát! :)
2013. okt. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!