A Nokia x2-02 készülékemet vissza állítottam teljes gyári visszaállításra, és azóta a mem. Kártya jelszót kér, de miért?
Symbian S40 platform (hivatalos nevén Symbian Series 40). Az egy dolog, hogy a mobilaréna oldalán nem Symbian-nak van feltüntetve...
Mivel a "Symbian Ltd." fejlesztette, így róluk kapta a nevet. A legelső rendszer is, amit kiadtak, az már Symbian volt. A Symbian az nem csak az okostelefonok operációs rendszere volt, hanem a régebbi készülékek zárt rendszere is (A mostani nyílt Symbian op.rendszereket a Symbian Foundation fejlesztette).
De ha úgy gondolod, a Symbian fejlesztőinek írhatsz, hogy ők nem tudják jól ;)
Kösz a bőséges választ...kezdjük ott, h ez sem volt kérdés, de no comment, bocs, h reagálni mertem, h a series 40es is op.rendszer, de tökre igazad van, és nagyon okos vagy a további felesleges offolást illetően.
Ha elolvastad volna mind össze annyit írtam az eddigi egyetlen értelmes válaszolónak, h amit írt linket és ott javasoltak, az symbanianos készülékekre van. A series 40es meg nem támogatja..., mire tovább leálltak okoskodni, h az x2-nek nincs op.rendszere se stb. De ess csak nekem, és reagálj vmi olyat, ami mint már írtam nem volt kérdésem!!!
Itt tényleg ennyire sok a hülye, h csak arra nem bírnak reagálni, ami kérdezve van??? Tisztelet a kivételnek!!!
Végezetül, tök mindegy az is, h kik fejlesztették...a Nokia hivatalos oldala is, oprendszernek Series 40-est ír leírásnak, nem pedig azt, h symbanian series 40!!!
És, h utána mit fejlesztettek tovább, és mi lett, az is más tészta, attól még a series 40 tudása sose volt egyenlő a symbanian - okos telik- tudásával. Ennyi!
Te tényleg ilyen sügér vagy a másik hozzászólóval együtt???
A Nokia x2-02 nem egyszerű java teli!!! Series 40es oprendszerrel rendelkezik!!! A Series 40 op.rendszer, pedig nem okos telefon, és nem egyenlő a symbanian rendszereivel!!! Komolyan mondom az agyam eldobom a sok okostojáson!!!
Series 40, gyakran rövidíthető S40, egy
szoftver platform nem operációs rendszer a #11 válaszoló a s60,s60v1,s60v2,s60v3, stb. gondolt. ) kíváncsi lennék végülis mi lett a mem. Kártya sorsa?.
Series 40 op.rendszer: [link]
A mem. kártya mivel csak arra nem kaptam használható választ szervizektől se, ezért ment a kukába! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!