Nokia Lumia 520 vagy Huawei Y300?
Sokaktól hallottam, hogy a WP fejlettebb az Androidnál, így gyengébb telefon is elég ugyanahhoz a gyorsasághoz! A többit döntsd el te!
Nekem 920-as Lumiám van, nagyon szeretem, és a WP8 lényegesen kulturáltabb az én szubjektív megítélésem szerint. De ez ízlés kérdése, úgyhogy ki kell próbálnod magadnak. Az biztos, hogy a kevesebb alkalmazás ellenére mindent megtalálsz, amire szükséged lehet szerintem.
Ráadásul a rendszer stabil, gyors és megbízható, pár logikátlan dolog van benne, de megszoktam azokat is. :)
Értem! Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni a wp-t.
Viszont pl androidnál van ez a call meter 3G nevű alkalmazás, és ez az egy amit nem nagyon tudok és nem is szeretnék elhagyni. Így kordában tudom tartani a számlámat előfizus létemre és ez az egy dolog amitől mindig is félek, hogy egyszer jóval túllépem a keretet... Van valami hasonló megoldás wp-nál?
Ez a data sense csak adatforgalmat mér ha jól látom, ugye?
Nekem olyan kéne ami számolja a hívásokat, sms-eket, netet is ha kell és megmondja hogy állok éppen a hónapban... Pl t-mobilnál előfizetek a 5400-es csomagra és hónap felénél tudjam hol állok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!