Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG KP500-ashoz tudod előlapot...

LG KP500-ashoz tudod előlapot venni? Ha igen, hol, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld meg a teszveszen és a vaterán vagy írd be a googleba hogy kp 500 eladó előlap.

Arra tuti kiad egy csomót.

-z-

2009. nov. 7. 18:07
 2/6 anonim válasza:
Szia! Milyen színben keresel előlapot?
2009. nov. 22. 14:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Rózsaszín :)
2009. nov. 22. 22:41
 4/6 anonim válasza:
Én is pont olyat keresek:) Vaterán van különben csak 7-8 ezer forintba fáj sajnos:S
2009. nov. 23. 05:25
 5/6 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak benneteket... :( nem lehet rajta előlapot cserélni. Én a vodafonnál vettem egy feketét és ki akartam cserélni az előlapot aranyszínűre, de azt mondta az eladó, hogy ezeknél az újabb telóknél, főleg az érintőképernyősöknél már egyéltalán nem lehetséges az ilyesmi. Szóval még ha találtok is előlapot(nem fogtok:S) akkor se tudjátok kicserélni és sajna én se :'(
2009. dec. 5. 22:48
 6/6 anonim válasza:
Szia! Ha veszel, akkor ne házilag rakjátok össze, hanem szakzsenivel, mert én is azt kértem, de sajnos egy szerelő rakta ösze, aki rég volt szerelő, és már nem az, és elszarta. Bedöglött a telóm. Vidd telóshoz :)
2010. jan. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!