Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legolcsobb de egyben...

Melyik a legolcsobb de egyben jó érintőképernyős telefon amit kártyásan meg lehet kapni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Lgkp500
2009. nov. 7. 16:14
 2/8 A kérdező kommentje:
eddig csak jót hallottam róla, de alapból az lg nem a legjobb telefonok közé tartozik. bizhatok benne?
2009. nov. 7. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
vodafonnál reklámozzák 15ezerért a legolcsóbb érintőképernyős mobilt.LG kp500 egy rakás f*s samsung is
2009. nov. 7. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Érdekes hogy egy rakás fosnak tartod ,(volt már neked olyanod vagy mi a f*sz, hogy csak igy lefosozod?) biztos hogy anyuci neked megvesz egy iphonet és akkor jóhogy egy rakás fos. Elárulom hogy kb 5 honappal ezelött 40.000 ft volt az lgkp500 elöfizetéssel, anélkül még drágább. Most hogy 15.000 fogalmam sincs miért ilyen olcsó, lehet bejöttek újabbak, vagy valami akciója van. Esküszöm úgy megtudnám ütni az ilyen buta embereket mint az elözö hozzászóló . Ha szeretnél többet tudni lgkp500-ról , akkor beirod googlebe és kiadja amit érdemes tudni róla. Nézd én kb fél éve használom , és semmi baja sincsen.
2009. nov. 7. 16:44
 5/8 A kérdező kommentje:
ennek örülök, akkor olyat veszek :) mit lehet tenni rá? témát, játékot, szoftvert? gondolom zenét meg képet biztos.
2009. nov. 7. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
a kp 500 tenyleg szar...
2009. nov. 8. 02:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Anyuci nem vesz meg nekem mindent nem tudom miért gondolod én éveket gyűjtök 1 telefonra és a kp500assal elég csúnyán megsz*ptam szerencsére tudtam helyette szerezni egy SE k800i-t ami gombos telefon létéra agyon verte a kp500-at.Ennyi
2009. nov. 8. 12:03
 8/8 anonim válasza:
SAMSUNG
2010. szept. 13. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!